Diari Més

Apel·lació dona la raó a la Pobla i li atorga els tres punts contra el Sant Andreu

Gràcies a aquest triomf després de presentar recurs, el filial del Nàstic aconsegueix finalitzar en sisena posició en el grup cinquè de Tercera

Una imatge del CF Pobla de Mafumet-Peralada.

Apel·lació dona la raó a la Pobla i li atorga els tres punts contra el Sant AndreuJosé María García

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Pobla de Mafumet ha finalitzat sisè en el grup cinquè de Tercera Divisió. És així després que la Federació Catalana de Futbol (FCF) decidís estimar el seu recurs i atorgar-li els tres punts que havia perdut contra el Sant Andreu, club al qual va denunciar posteriorment per alineació indeguda.

El Comité d’Apel·lació de l’FCF va prendre la determinació, la passada setmana, de canviar el resultat de l’enfrontament perquè els barcelonins van incórrer en una il·legalitat durant el duel. La Pobla va perdre 1-0, però va denunciar l’alineació de Josu, el qual no podia disputar aquell enfrontament perquè, segons els pobletans, acumulava cinc cartolines grogues i, per tant, estava sancionat.

En primera instància, el Comitè de Competició va desestimar, a finals de novembre, el recurs interposat pels pobletans, els quals van decidir anar a una instància superior. Apel·lació, a banda de donar la raó al club tarragoní i de donar-li els tres punts, ha multat al Sant Andreu amb 1.000 euros. Els barcelonins eren tercers i, tot i la pèrdua de punts, continuen classificats per a disputar el play-off d’ascens a Segona B.

tracking