Diari Més

El Gimnàstic ofereix seguir a Gerard Oliva i l'acord amb el punta és proper

El futbolista s’ha guanyat tot el dret a continuar després del rendiment que ha mostrat quan han dipositat confiança en ell

Gerard Oliva, celebrant un dels dos gols que va anotar durant el Nàstic-Ebro (4-1).

El Gimnàstic ofereix seguir a Gerard Oliva i l'acord amb el punta és properGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona vol que Gerard Oliva continuï i, el davanter de Riudecanyes, seguir al club. Ambdues parts estan d’acord en aquest punt i, per tant, no hi ha motius pels quals no hi hagi d’haver acord. Estan negociant i podrien tancar en breu la renovació del davanter, que finalitza contracte aquest 30 de juny i que, de concretar-se l’operació, es podria convertir en el primer «fitxatge» del Nàstic 2020-21.

Seria una gran notícia per a l’afició que, poc a poc, ha après a estimar un futbolista que va arribar tard aquest passat estiu, sense fer pretemporada i que s’ha convertit en un dels jugadors que més il·lusiona actualment a la graderia.

Li va costar molt al futbolista entrar en joc, ja que en la seva arribada el seu estat de forma era molt pitjor que el de la resta de companys. Tot i això, quan ha estat al cent per cent i, sobretot amb Toni Seligrat a la banqueta, ha guanyat protagonisme fins a convertir-se en el davanter centre titular del conjunt tarragoní. En la recta final de la temporada (que no va finalitzar a causa del coronavirus), es podria dir que eren Oliva i deu més.

Pel fet de finalitzar contracte, per tant quedar lliure, i de tenir l’edat perfecta (30 anys) per a poder ser una peça important a Segona Divisió B, a Oliva no li faltaran les ofertes. Ara bé, el jugador mai ha amagat que la seva màxima il·lusió és triomfar al Nàstic i, per aquest motiu, el més probable és que ambdues parts arribin a un acord en els pròxims dies. El Nàstic haurà de ser hàbil i ràpid, ja que Oliva pot negociar amb qui cregui convenient. Tot i això, ambdues parts estan condemnades a entendre’s.

Tretze partits va disputar al llarg de la temporada, dels quals deu com a titular, a banda dels dos de Copa Del Rei. En total, 997 minuts disputats a partir del 15 de desembre (a excepció del Nàstic-Andrra del 8 de setembre, quan va jugar un quart d’hora), que és quan li van desaparèixer les molèsties de genoll que patia i quan va començar a arribar al seu pic òptim de forma.

Tres gols ha aconseguit anotar Gerard Oliva en tots aquests duels, tot i que les seves prestacions van molt més enllà. Millora Pedro Martín en pilotes aèries, té un gran joc d’esquenes a la porteria i també facilita molt el joc als extrems.

tracking