Diari Més

El Córdoba anuncia el major acord de patrocini de la història de Segona Divisió B

La marca italiana Givova aportarà tres milions d'euros en els pròxims quatre anys

El Córdoba i l'empresa, reunits.

El Córdoba anuncia el major acord de patrocini de la història de Segona Divisió BTwitter CF Córdoba

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Córdoba CF va anunciar aquest dijous un acord amb la marca italiana Givova que li suposarà un ingrés de tres milions d’euros en el pròxim quadrienni, «el major contracte de patrocini esportiu de la història de la Segona B» i «un rècord absolut per al club» per sobre dels de Primera i Segona.

El Córdoba, segons un comunicat del club, rebrà «entre material i diners», una quantitat que «podria incrementar-se de manera significativa en el cas de complir determinats objectius esportius». El club, que va patir un descens a Segona B en 2019 després de dotze anys en el panorama professional, va tenir un canvi de propietat al començament d’any amb l’entrada del grup Infinity, amb capital de Bahrain.

El conseller delegat del conjunt cordovès, Javier González Calvo, va destacar a través dels canals oficials que en el club estan «molt satisfets» amb aquest acord «en un moment tan complicat com l’actual». «Aquest contracte és un pas més per a aconseguir la nostra meta», va afegir el màxim executiu del Córdoba.

tracking