Diari Més

Fali tornarà als entrenaments amb el Cádiz dilluns

El valencià farà marxa enrere i es reincorporarà amb la resta de la plantilla després de negar-se a passar el test quan tocava

Fali, durant el Nàstic-Numancia disputat al Nou Estadi el passat mes d'abril, que va finalitzar amb victòria grana (2-0).

El Cádiz vol incorporar al grana Fali per suplir la baixa del central PanticGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'exgrana i actualment jugador del Cádiz, Fali, farà marxa enrere i tornarà a entrenar amb els seus companys d'equip. Elvalencià fa setmanes que diu que no tornarà a jugar al futbol fins que les autoritats sanitàries no garanteixin que hi ha «zero risc» de contagiar-se i, per aquest motiu, nova assistir a les proves de la Covid-19 que sí quevan passar la resta de companys del Cádiz a la ciutat esportiva, com també hovan fer la resta de jugadors de Segona i Primera Divisió.

Fali assegurava que no tornaria als terrenys de joc i que, per tant, tampoc cobraria perquè «no ho mereixia». Dues setmanes després de posicionar-se en contra de tornar, sembla que elvalencià ha fet marxa enrere i està meditant tornar als entrenaments amb la resta de companys aquest dilluns. A més, ho farà després que ahir, dijous, passés el test del coronavirus, tot i que no a la ciutat esportiva gaditana. Sembla doncs, que el serial Fali arriba al seu final.

tracking