Diari Més

Pàdel i tennis es reinventen en el seu retorn a l'activitat

El Golf Costa Daurada, content pel retorn de l’acció a les instal·lacions

Dos homes juguen a pàdel a les instal·lacions del Golf Costa Daurada.

Pàdel i tennis es reinventen en el seu retorn a l'activitatGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Golf Costa Daurada ha retornat a l’activitat i ho ha fet amb un gran moviment a les seves instal·lacions. Des de l’entitat es mostren molt satisfets que ha tingut el retorn a l’activitat. «Hi ha força moviment. Les pistes no estan plenes a vessar, però sí molt plenes per al que crèiem que passaria. Pensàvem que la gent preferiria no jugar a pàdel, però l’u contra u està causant bones sensacions», explica Xavi Pueyo, responsable de tennis i pàdel del Golf Costa Daurada.

I és que el pàdel s’ha vist obligat a reinventar-se en el retorn a l’activitat després del pas a la fase 1 del desconfinament. Entre d’altres, els canvis que hi ha en els partits d’aquesta modalitat esportiva, «no poden jugar dos contra dos, com seria habitual», detalla Pueyo, qui també explica que «no es pot envair el camp del contrari i, a l’hora de recollir les pilotes, cadascú tan sols aplega les que estan en el seu camp».

Les mesures que estan prenent són moltes, no tan sols a les pistes. «Hem tornat a l’activitat seguint els protocols que marquen les federacions» de pàdel, tenis i golf, les tres modalitats que es practiquen en el club tarragoní. «Prenem la temperatura i la gent ha d’accedir a les instal·lacions amb mascareta i guants. Les pilotes són noves cada vegada que s’inicia una activitat i tot el material està desinfectat», manifesta Pueyo. Fins i tot, estan prohibits els canvis de camp i la gent no es pot saludar físicament.

Els serveis i el Campus

Pel que fa a tots els serveis del club, «les zones comunes estan tancades, com els vestidors, la cafeteria o les sales», tot i que la terrassa del bar obrirà aquest divendres.

El Costa Dorada està preparant el Campus d’Estiu. «A partir del moment en el qual ens ho permeti el Govern, començarem a posar-lo en marxa. Encara no hem anunciat dates ni preus, però està previst que estigui en funcionament els mesos de juny, juliol i agost».

El gimnàs, que estava en obres i, la previsió del Golf Costa Daurada, és que pugui obrir les portes a finals del mes de juny. En general, «ens ha sorprès positivament la resposta de la gent», detalla un Xavi Pueyo que remarca que «no s’han cobrat les quotes a la gent, i això, suposo que ha estat un dels motius de la bona resposta que han tingut a l’hora de tornar».

tracking