Diari Més

Footters tornarà la part proporcional de les jornades suspeses als seus subscriptors

La plataforma per veure els partits de Segona Divisió B i Tercera ingressarà els diners al compte de cada usuari i la quantitat variarà en funció de la subscripció

Carlos Albarrán, durant el Nàstic-Valencia Mestalla

El Nàstic-Olot es disputarà a les cinc de la tardaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Footters, la plataforma per veure els partits de futbol de Segona Divisió B i Tercera, ha decidit retornar part dels diners als seussubscriptorsdesprés que la RealFederaciónEspañoladeFútbol(RFEF) decidís donar per finalitzada la competició regular d'aquestes dues categories. Conscients que això comporta que els seussubscriptorsno puguin veure els partits que restaven de competició, la plataforma ha decidit retornar la part proporcional als seus clients. Aquesta dependrà del tipus de tarifa que tinguessin contractada.

A banda de retornar els diners,Footterstambé ha congelat lessubscripcionsfins aldia que comenci la nova temporada 2020-21 a Segona B i Tercera. D'aquesta manera doncs, el cicle de facturació, per aquells que tinguin el contracte anual, s'actualitzarà al primer dia de competició, moment en què procediran al cobrament de la tarifa.

Entrant en la compensació econòmica, aquesta la faran a través d'un moneder virtual. En aquest moneder ingressaran l'import del temps de competició regular del qual no ha pogut gaudir elsubscriptorper les jornades cancel·lades. Aquest moneder es podrà utilitzar a través d'un codi en els pagaments de la nova temporada. Els diners retornats variaran en funció de lasubscripciócontractada, així doncs, aquells que tinguessin la mensual se'ls retornarà l'import que correspongui als duels cancel·lats des de l'inici del cicle de facturació. Als que tenien lasubscripcióde temporada (35€), rebran l'import corresponent al total de jornades cancel·lades, que són 11 i equivalen a 10 euros, segons informen des deFootters. Per als que tenen el contracte anual, es realitzarà un càlcul amb els mesos no gaudits segons la data d'alta. Finalment, aquells bars quetambé tenien contractada aquesta plataforma, tambérebran part dels diners en funció dels dies que s'hagin perdut de futbol des de l'inici del cicle de facturació.

tracking