Diari Més

El Nàstic realitzarà un esforç per a quedar-se en propietat a Fran Carbia

El punta està cedit per l’Ibiza i qui no sguirà serà Fausto Tienza, ja que la seva fitxa serà completament inassumible pels tarragonins la 2020-21

Fran Carbia, després de marcar un dels dos gols que va anotar en el seu debut contra l'Ebro.

El Nàstic realitzarà un esforç per a quedar-se en propietat a Fran CarbiaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona està començant a dibuixar la plantilla de la temporada 2020-21. Amb el curs ja finalitzat a causa del coronavirus, el club grana té mesos per endavant per a preparar un grup de jugadors que sigui capaç de lluitar per l’ascens des del minut zero. Per començar, s’han de quedar aquells que tenen futur al Nàstic.

Un d’ells és Fran Carbia, que s’ha guanyat el dret a continuar molts anys a Tarragona. El club grana farà el màxim esforç perquè el tarragoní segueixi vestit de grana i, per aquest motiu, negociarà amb l’Ibiza, el club que el té en propietat, per poder contractar-lo de forma definitiva.

Carbia va arribar al gener a mode de préstec i les seves prestacions han estat notables, més encara tenint en compte que el joc de l’equip no ha acabat d’acompanyar, tot i que els resultats van millorar arran del canvi que es va produir a la plantilla després del mercat de fitxatges.

Carbia és un futbolista que encara té molt de recorregut. Té 28 anys i, en aquesta etapa com a futbolista del primer equip del club tarragoní, ha aconseguit marcar dues dianes. Totes dues van ser en el seu debut contra l’Ebro, en la golejada dels de Toni Seligrat (4-1). Carbia va entrar en aquell partit des de la banqueta, en el seu debut. Va ser per un Brugui que es va lesionar i, des de llavors, el polivalent davanter sempre va ser titular indiscutible. No va tornar a marcar però sempre va mostrar molta actitud i aptituds tant a la banda esquerra com per darrere dels davanters.

Tienza, gairebé impossible

Mentre que el club grana veu factible poder fer-se amb Carbia en propietat, en el cas de Fausto Tienza és pràcticament impossible. El futbolista, amb una fitxa molt elevada, pertany al Panathinaikos FC grec, al qual retorna després de finalitzar la seva etapa al Nàstic. Tan sols una rebaixa substancial en el seu salari i que pogués arribar a Tarragona amb la carta de llibertat podrien assegurar la seva continuïtat al club tarragoní.

Tienza va lesionar-se després de disputar al Nàstic dos partits com a titular. Dues intervencions molt puntuals en els dos darrers duels arrodoneixen el pas del migcampista a un equip en el qual apuntava a titular indiscutible.

tracking