Diari Més

Els clubs i entitats esportives es posen en marxa progressivament

Les activitats s’estan reprenent poc a poc i amb les mesures de seguretat que exigeix el Govern a causa de la pandèmia

El Golf Costa Daurada aglutina molta activitat.

Els clubs i entitats esportives es posen en marxa progressivamentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tal com es tava previst, ahir, 11 de maig, les instal·lacions esportives van començar a obrir les seves portes. Ara bé, la forma en la qual ho van fer no va ser la desitjada pels propietaris i, sobretot pels usuaris, que hauran d’acostumar-se a practicar esport d’una forma diferent, almenys en el principi d’aquesta desescalada. Activitats amb poca gent, un monitor per a cada alumne o esports que es practicaven en parelles que passaran a fer-se en solitari són algunes de les mesures que es podran apreciar en els pròxims dies en clubs i entitats esportives.

En el camp de Tarragona, tres dels que s’aniran posant en marxa són el Golf Costa Daurada, el Club Tennis Tarragona i el Reus Deportiu, tot i que, al llarg de la setmana, aniran sumant activitats. En el cas del Golf Costa Daurada, l’equip professional del centre multiesportiu va tornar ahir a les instal·lacions per acabar de posar a punt la tan esperada reobertura, la qual tindrà lloc demà.

Aquesta reobertura inclourà totes les instal·lacions, amb l’única excepció de la Casa Club, que romandrà tancada, i de la cafeteria, que obrirà aquest proper divendres amb servei únicament a la terrassa, i respectant la normativa de no superar el 50% del seu aforament i una distància entre taules de dos metres. Així, només quedarà pendent d’obertura el centre DiR i la piscina, en els quals segueixen els treballs. La previsió de la propietat és poder obrir durant la segona quinzena de juny.

Protocol de seguretat

A banda, des de Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center s’ha elaborat un protocol de seguretat i salut, amb la voluntat de garantir que tots els usuaris puguin gaudir de les instal·lacions de l’entitat. Tots els usuaris hauran de passar un control de temperatura a la recepció, així com mantenir la distància de seguretat, entre altres normes de protocol.

En el cas del CT Tarragona, aquesta setmana arrencaran els serveis de fisioteràpia i de perruqueria. En matèria esportiva, els socis ja podran reservar pistes de tennis i de pàdel, tot i que hauran de practicar aquests esports respectant les mesures d’higiene que imposarà el club. Els partits de pàdel tan sols podran ser d’u contra u. Les classes que ofereix el club encara no estan del tot definides, pel que no hi ha data de retorn.

Finalment, el Reus Deportiu reprendrà l’activitat avui mateix. Concretament, es reprendran activitats dirigides a l’aire lliure i a les instal·lacions del Tennis i Pàdel del Reus Deportiu. Segons detallen des de l’entitat del Baix Camp, per tal de poder mantenir la normativa vigent, serà imprescindible que els socis demanin cita prèvia per poder accedir a la pràctica esportiva en qüestió. El club ha habilitat el telèfon 679 571 239 per poder realitzar les reserves. Tots els socis podran trucar de deu del matí a una del migdia per a informar-se.

tracking