Diari Més

El CB Valls realitzarà el campus d'estiu del 29 de juny al 31 de juliol

L'entitat treballa per oferir, un any més, aquesta activitat lúdica sense deixar de banda les mesures de seguretat per la covid-19

Imatge d'arxiu de l'edició de l'any passat del campus.

El CB Valls realitzarà el campus d'estiu del 29 de juny al 31 de juliolCB Valls

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CBValls ja està preparant el campus d'estiu Joan Guasch que tindrà lloc del 29 de juny al 31 de juliol. Les activitatsvan adreçades als nois i noies d'entre 4 i 16 anys i les places estan limitades per ordre d'inscripció. Enguany, el campus també estarà marcat per la crisi sanitària del coronavirus, és per això, que algunes activitats poden ser modificades en funció de les recomanacions que facin les autoritats sanitàries.

Tot i les incògnites que encara puguin haver, el clubvallenc ja està preparant l'edició XXIV del campus que es desenvoluparà de 9 a 13 hores i que cada participant pot escollir les setmanes quevol participar-hi. Les inscripcions s'han de fer a través de la pàgina web del club cbvalls.cat.

Des del club també s'ha començat a treballar en algunes mesures sanitàries com ara una menor ràtio de nens i nenes per monitor, algunes mesures higièniques especials abans i després del Campus i la desinfecció de tot el material, fins i tot les pilotes.

tracking