Diari Més

Jacint Rodríguez: «Hem de lluitar per jugar a LEB, però la situació és difícil»

El president del CBT diu que el club es deixarà la pell per poder pujar

Jacint Rodríguez, president del CBT.

Jacint Rodríguez: «Hem de lluitar per jugar a LEB, però la situació és difícil»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Bàsquet Tarragona té el dret, esportivament parlant, de jugar a LEB Plata la pròxima temporada. Aquesta circumstància ja es coneixia feia dies, però no va ser fins divendres quan la Federació Espanyola de Bàsquet va donar per finalitzades les competicions EBA, amb un conjunt blau ascendit pels mèrits a la pista. Ara toca ser compatible econòmicament amb la LEB.

El president del club cebetista, Jacint Rodríguez, afronta aquesta notícia «amb il·lusió, tot i que tenim clar que la situació és difícil, molt complicada». Un ascens, segons el màxim responsable del club, «ja hauria estat complicat sense l’aparició del coronavirus», ja que són necessaris avals de quantitats importants. Rodríguez posarà tota la carn a la graella, ja que «hem de fer tot el possible per a jugar la pròxima temporada a LEB, però serà difícil».

«Entenc que si hi ha fases finals d’ascens –de les diferents categories– fins el 30 de juny–» i, per tant, «crec que el període d’incripcions a LEB s’allargarà més enllà del 5 de juliol», que data habitual en els darrers anys.

Per tant, el club té encara temps per a buscar suports necessaris per a retornar el bàsquet de màxim nivell al Serrallo. «Ho hem de treballar, lluitar i no llençar la tovallola» diu un president que sentencia que «ens ho hem guanyat esportivament a la pista. Els jugadors, el cos tècnic i el club s’ho mereixen».

tracking