Diari Més

Estat d'alarma

Illa: «No hi ha una decisió presa sobre el 'play off'»

La disputa dels play off de la RFEF està encara per decidir

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, en roda de premsa per explicar l'última hora del coronavirus.

Salvador illaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre de Sanitat, SalvadorIlla, va dir aquest diumenge que «no hi ha una decisió presa» sobre la disputa dels 'playoff'que té prevists la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per a resoldre la competició de Segona i Segona Divisió B.

Illa, en la roda de premsa per a analitzar la situació creada per la crisi delcoronavirus, va considerar «probable» que es puguin disputar en les dates contemplades per la RFEF, encara que va insistir en la prudència.

L'RFEF va planificar unes eliminatòries per a la fase d'ascens a Segona i de promoció a Segona B en els mesos de juliol i agost, a costa de la decisió que adopti el Ministeri de Sanitat.

«No hi ha cap decisió presa. És probable que en aquestes dates es puguin celebrar. Però serem molt prudents. Anirem veient com evoluciona l'epidèmia, com va aquesta transició a la normalitat», va dir el ministre en la roda de premsa.

Illaespera que dins de tres o quatre mesos els plans de la RFEF es puguin complir. «En aquestes dates hauria de ser possible, però actuarem amb màxima prudència i fins que no tinguem decisions preses sobre la base de criteris tècnics no donarem dates ni fixes ni a donar gens possible», va apuntar.

tracking