Diari Més

El Nàstic compensarà als abonaments de la pròxima temporada els sis partits que els socis s'han perdut

El club dona oficialment per tancada la temporada però encara no ha anunciat quan farà donarà a conèixer els preus de la vinent

Jonathan Pereira en una acció en el duel disputat diumenge contra el Lleida.

El Nàstic ja coneix l'horari de la jornada 27 de Segona Divisió BGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona ha fet públic aquest divendres un comunicat adreçat a tots els socis i aficionats per anunciar que el present curs esportiu el dona per tancat, «després de conèixer la resolució de la RealFederaciónEspañoladeFútbol. Una decisió adoptada seguint les recomanacions delMinisterodeSanidadi elConsejoSuperior deDeportes».

El club ha anunciat, tot i que sense concretar-ne cap, que ha previst, «diferents línies d'actuació socials i econòmiques pensant en el soci, sobre aquest desenllaç esportiu».

Durant els pròxims dies, afirma, «un cop laRFEFi elCSDcomuniqui els protocols a seguir en l'inici del curs vinent i les condicions d'assistència als estadis en els partits oficials de la temporada 2020-2021», el club presentarà la campanya d'abonaments.

En aquesta campanya es tindrà present, segons indica el club, «que hi ha sis partits oficials de la temporada 2019-2020 que el soci no ha gaudit al Nou Estadi, que seran compensats en la pròxima temporada 2020-2021».

L'entitat recorda que l'àrea esportiva ja està treballant per configurar l'equip de la pròxima temporada, per a la qual llença un missatge d'optimisme, «aquest parèntesi que estem vivint ens farà tornar més forts i units per continuar superant reptes i assolir nous objectius esportius que tornin a fer somiar a l'afició, la ciutat i tot el nostre territori».

tracking