Diari Més

El Nàstic començarà a preparar la 2020-21 la setmana vinent

Avui la Federació Espanyola comunicarà oficialment el final de la lliga regular de Segona Divisió B

Gerard Oliva finalitza contracte, però té moltes opcions de seguir al Nàstic.

El Nàstic començarà a preparar la 2020-21 la setmana vinentGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona té tot el temps del món per a preparar la pròxima temporada, la 2020-21, després que aquesta es pugui donar per finalitzada, a falta que la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ho faci oficial avui.

Amb les lligues regulars finalitzades, és el moment de pensar en el futur. Sense pressa, però també sense pausa. Previsiblement, el pròxim campionat de Lliga a Segona Divisió B arrencarà durant el mes d’octubre del 2020. És així perquè les promocions d’ascens a Segona Divisió A i a Segona B de la 2019-20, depenent sempre de les recomanacions sanitàries, es disputarien durant el mes de juliol, un mes i mig després aproximadament del que és habitual.

Una vegada avui tot sigui una realitat, tocarà fer el primer pas. El primer que realitzarà el Gimnàstic de Tarragona serà meditar què s’ha fet malament, rectificar, pensar en el futur i començar a prendre decisions. La setmana vinent està prevista una reunió en la qual el president del Consell d’Administració, Josep Maria Andreu, es trobarà amb el director esportiu, Sergi Parés, per començar a donar forma al nou projecte. En cap cas, s’haurà d’assemblar en el que va dissenyar Parés de cara a la 19-20, sinó que serà molt semblant al que va començar el mes de gener, amb les noves incorporacions i, sobretot, baixes que eren necessàries per a evitar que l’equip acabés a Tercera Divisió. Ningú sap que hauria passat amb l’equip que va començar la temporada a aquestes alçades. No hauria descendit, ja que la Federació ha decidit que cap equip baixi, però potser hauria baixat alguna posició a la taula.

Les renovacions

Un dels punts a tractar seran les renovacions. Bernabé Barragán, Javi Márquez i Gerard Oliva acaben contracte i, possiblement entre un i dos d’aquests jugadors continuaran. El meta no té moltes paperetes, ja que el fet que volgués marxar a l’agost de l’any passat pot provocar la seva sortida. Que segueixi Javi Márquez dependrà de l’acord econòmic al qual puguin arribar club i futbolista i, amb el davanter, en principi no hi ha d’haver cap problema perquè segueixi a Tarragona, com a mínim, una temporada més.

tracking