Diari Més

La Federació Espanyola abona al Nàstic 143.000 euros pendents

Corresponen als partits disputats de Copa del Rei, arbitratges, foment de la base i desplaçaments

La Junta d'Accionistes del 2018 va servir per explicar que el deute havia quedat a zero.

El Palau de Congressos acull avui la Junta General d'Accionistes del NàsticGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Real Federación Española de Fútbol (RFEF) ha abonat 5,4 milions d’euros a clubs de Segona Divisió B i Tercera Divisió, una acció que quedava pendent en el marc del programa Impulso 23. El Gimnàstic de Tarragona és un dels clubs beneficiaris i, concretament, li toca rebre 143.410 euros.

La Federació Espanyola va assegurar, en el marc de l’acció econòmica envers els clubs, que «compleix amb tots els compromisos adquirits amb els clubs i paga puntualment en les dates programades o establertes en les convocatòries». Dilluns va realitzar les transferències i, en principi, els clubs les haurien d’haver rebut ja a dia d’avui.

Els més de 140.000 euros que li ha tocat rebre al club tarragoní corresponen als 70.000 euros pels dos partits de la Copa del Rei, 35.000 per la primera eliminatòria contra l’Olot i 35.000 més per la segona contra el Zaragoza; 7.000 euros per desplaçaments; 26.410 per arbitratges; 40.000 pel foment de la base. D’aquesta manera, del total de 143.410 euros que li pertoquen, 33.410 euros van ser com a retorn pels arbitratges de les dues eliminatòries de la Copa del Rei i els desplaçaments que, tot i que el Nàstic va disputar els dos partits copers com a local també acabarà percebent, ja que és un mínim que ha establert l’RFEF per a tots els clubs de Segona B i Tercera.

L’RFEF va presentar el 4 de novembre del 2019 aquest programa de cara al període 2019-2023, que garanteix que els clubs d’aquestes categories rebran aproximadament 31 milions d’euros d’ingressos per temporada, amb cinc pagaments per campanya cada dos mesos. Per a entrar a participar en el programa Impulso 23, els clubs han d’aportar les imatges de la competició en els estadis i les samarretes i, a banda, participar en la borsa televisiva de l’RFEF.

Les ajudes sempre van lligades a clubs que presentin la documentació necessària i que l’entitat no tingui deutes, amb què el CF Reus, que podria haver optat a les mateixes, no podrà percebre cap partida.

tracking