Diari Més

L'RFEF desmenteix el descens del Nàstic a Tercera

Ha sortit al pas d'un «fake» que ha corregut des del matí i que resava que la Segona B es donaria per finalitzada a la primera volta

Bonilla intentant allunyar el perill en el partit disputat el cap de setmana passat contra l'Ejea.

El Nàstic deixa la porteria a zero al Nou Estadi set mesos desprésOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Real Federació Española de Fútbol (RFEF) ha sortit al pas d'una informació que corria des d'aquest matí i que, pel que fa als interessos dels tarragonins, es resumia amb el descens del Gimnàstic de Tarragona a Tercera Divisió.

Via Whatsapp, ha passat de telèfon mòbil a telèfon mòbil un missatge que resava el següent: «Acabamos de tener videoconferencia con Rubiales y nos ha comentado que ya tienen aprobado lo del playoff express y descensos en todas las categorías contando la clasificación de la primera vuelta. Hoy redacta el real decreto el gobierno para no tener problemas jurídicos posteriormente y a final de semana se anuncia».

L'ens federatiu està treballant en la decisió sobre com finalitzen els campionats de Segona Divisió B i de Tercera Divisió arrel de la crisi del coronavirus i, tot i que avui era el dia indicat per a conèixer alguna notícia en una direcció o una altra, sembla que la decisió s'endarrerirà fins el pròxim dia 6 de maig.

En un comunicat, sobre l'esmentat whatsapp, l'RFEF ha anunciat que «l'RFEF desmenteix rotundament el que considera una falsedat, fake new o faula».

«L'RFEF no ha decidit, de moment, res en aquest sentit, i lamenta profundament l'existència de textos que poden provocar desinformació, per la qual cosa es veu obligada a reiterar la seva falsedat», ha assegurat l'ens federatiu sobre la finalització dels campionats i la forma en la qual es decidirà que així sigui.

En aquest sentit, l'opció que continua tenint més força és la de finalitzar ara les lligues i que els campionats regulars baixin el teló. No hi hauria descensos i sí ascensos, tot i que encara no s'ha definit la fórmula.

El comunicat de la Federació Espanyola finalitza argumentant que «la Federació està a l'espera que el Govern i autoritats sanitàries indiquin el moment adequat per a poder comunicar les decisions que es prenguin en l'àmbit de Segona B i Tercera».

tracking