Diari Més

Javier Tebas tranquilitza als equips participants de LaLiga Genuine

Nàstic i Reus, entre d’altres, han mantingut una reunió telemàtica amb el president de LaLiga, qui també ha anunciat un àlbum de cromos amb els protagonistes d’aquest campionat

Un moment de la vídeo trucada que van realitzar ahir representants de tots els clubs i el president de LaLiga, Javier Tebas.

Javier Tebas tranquilitza als equips participants de LaLiga GenuineCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Tranquils, que tornarem a tenir futbol». Amb aquesta frase es pot resumir de tot el que ha ditel president de la Lliga de Futbol Professional (LaLiga), Javier Tebas, a tots els representants de LaLiga Genuine Santander, que també estan aturats i sense competir a causa de la pandèmia del coronavirus. A més, el màxim representant de LaLiga els ha anunciat un regal, i dels grans. I és que els jugadors de LaLiga Genuine Santander tindran el seu propi cromo i tots es podran col·leccionar en un àlbum que ha vist la llum durant la trobada virtual.

Els jugadors i jugadores dels 36 equips s'han retrobat amb Tebas i ambRami Aboukhair, CEO de Santander España. En aquesta experiència virtual hi ha hagut tant missatges positius i d’ànim, com també preguntes dirigides a tots dos, convidats d’excepció. La resta de jugadors i jugadores, cossos tècnics, familiars i afeccionats han pogut seguir aquesta emotiva trobada via streaming.

Davant l’expectació de tots els presents, Javier Tebas ha enviat un missatge d’esperança i il·lusió als jugadors i jugadores i a les seves famílies, assegurant-los la represa de la competició l’any vinent, el 2021, quan es compleixin les condicions òptimes i la situació sanitària sigui l’adequada per a preservar la salut de tots els participants. Tal com ha expressat el president de LaLiga, l’objectiu és tornar a gaudir d’aquesta «meravellosa lliga sense córrer cap risc».

A més, Tebas els hatransmés «l’orgull» que suposa per a LaLiga comptar amb una competició com aquesta, en la qual els valors prevalen per sobre de tot. Per això, ha animat a tots els seus participants al fet que «continuïn fent gala del respecte, la tolerància i el treball en equip en aquesta lliga tan complicada que tots els ciutadans estem jugant contra el COVID-19, demostrant que amb esforç i superació tot és possible».

«Aquesta lliga va arribar per a quedar-se, la lliga del compartir abans que competir, de l’esportivitat, de la companyonia i de les abraçades, que estic segur que aviat ens tornarem a donar. Continuem treballant perquè quan tot això acabi, tornem a gaudir d’aquests moments màgics que només es viuen en LaLiga Genuine Santander». ha sentenciat Tebas.

L’àlbum de cromos

Per part seva, Rami Aboukhair ha aprofitat la vídeotrucadaper a presentar l’Àlbum de Cromos de Panini de LaLiga Genuine Santander. Aquesta iniciativa és fruit d’una promesa que el CEO de Santander España va realitzar a tots els equips el mes de novembre passat, en la presentació oficial de la temporada 2019-20.

Aquest àlbum ja és una realitat i està a disposició de LaLiga per a equiparar el llegendari àlbum de cromos de LaLiga Santander amb el de LaLiga Genuine Santander. Rami ha confirmat als jugadors i jugadores que ja es troba disponible la versió digital de l’àlbum i que s’està posant en marxa la versió física per a lliurar-la-hi quan les circumstàncies ho permetin.

En l’àlbum hi apareixen més de 1.000 jugadors i jugadores dels 36 equips del campionat, així com els membres dels cossos tècnics. A partir d'avui, tots els interessats poden subscriure’s als àlbums a la pàgina web www.mypaninidigitalcollection.com o bé descarregant l’aplicació MyPanini Digital Collection.

Segons Aboukhair: «són temps complicats que ens impedeixen gaudir de les nostres passions, com el futbol, però aviat tornarem a estar junts, complirem els nostres somnis i gaudirem dels vostres gols». «Si alguna cosa estem aprenent, és que els espanyols som un poble solidari, que s’uneix i es bolca quan la situació el requereix. Per això, apel·lo a aquest esperit, perquè entre tots fem encara més gran la veritable lliga de les estrelles, LaLiga Genuine Santander», ha sentenciat.

tracking