Diari Més

Fali: «Si he de deixar el futbol, ho faré»

L'exgrana diu que «no volem protocols, volem seguretat» i no tornarà a jugar si no la garanteixen

Fali, durant un entrenament amb el Nàstic pocs dies abans de marxar al Cádiz en qualitat de cedit.

El bon nivell mostrat per Fali a Cadis complica el seu retorn al NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'actual jugador delCádiz, i exfutbolista del Nàstic,Faliassegura que no tornarà a jugar a futbol fins que «LaLigai el Ministeri de Sanitat ens garanteixin per escrit que estem 100%segursque no agafarem el virus. No volem protocols, volem que ens garanteixin la seguretat», i assegura que «si he de deixar el futbol, ho faré».

Així de contundent es va mostrarFalien una entrevista ahir a la nit a ElPartidazode la Cope. L'exgranaafirma que «estem bojos si pretenem jugar a futbol, ens estem exposant a molt de risc», i afegeix que «no tornaré a entrenar ni a jugar si hi ha un mínim risc». «Potser dintre d'uns mesos hi haurà alguna cosa amb la qual et podràs curar. Si he d'esperar fins a setembre o octubre, que jo sàpiga que el virus no està, ho faré», argumentaFali, qui afegeix que «si he de tornar a la meva vida anterior, més feliç que ningú».

«No es mor ningú per no veure futbol, i sí que ens podem morir nosaltres per jugar o poden morir persones per culpa nostra, i aixòFalino ho permetrà», sentencia el jugador delCádiz. El valencià es referma dient que «jo no anteposaré la mevasaluti la de la meva família per unes persones que em volen intentar obligar a jugar al futbol, quan no és un treball essencial». «Si he d'anar-me'n a casa a treballar al meu bar,me'nvaig amb el cap ben alt, tranquil i més content que ningú. Espero que tot el món ho sàpiga», finalitza el valencià.

tracking