Diari Més

Jugadors i tècnics del Nàstic donen suport als socis majors de 65 anys

Des de dimecres i fins demà, el club truca als seus per preguntar-los per la seva salut i els animen

Pol Ballesteros realitzant una trucada a un soci.

Jugadors i tècnics del Nàstic donen suport als socis majors de 65 anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En els moments tan complicats que s’estan vivint actualment a causa de la maleïda crisi del coronavirus, el més important és la salut però, en un segon terme, també es poden tenir altres alegries. Què hi pot haver millor que rebre una trucada del jugador al qual animes diumenge rere diumenge? Doncs això és el que li està passant i li passarà fins dissabte a tot soci i sòcia del Gimnàstic de Tarragona major de 65 anys.

El club grana ha posat en marxa una iniciativa molt lloable i digna de mèrit. I és que ha mobilitzat els seus tècnics i futbolistes convertint les seves llars en autèntiques centraletes. Hi ha més de 800 socis majors de 65 anys al club tarragoní i, entre jugadors i tècnics, són 30 els que estan participant en la proposta. Per tant, uns 28 per cap. Aquests són els deures que estan tenint durant els dies de confinament.

«Bon dia, sóc Bernabé Barragán, com està?». Així es van llevar alguns socis del Nàstic. «Bona tarda, al telèfon Gerard Oliva, necessita alguna cosa», també era alguna de les preocupacions que proposaven uns jugadors que s’han bolcat completament amb la causa i que, sense dubtar-ho, s’hi van sumar des del principi.

El club grana ha rebut molts missatges d’agraïment per part dels socis que han rebut la trucada. Des de via xarxes socials fins a correus interns, passant per missatges personals a integrants del Consell d’Administració agraint la iniciativa.

Preocupar-se pels socis

La iniciativa del club va néixer per tal de preocupar-se per aquests socis que són població vulnerable en el marc de la pandèmia. En moltes ocasions, aquestes persones estan soles, encara que, en d’altres, no, com és el cas d’un d’ells. Va ser un avi que va demanar al jugador del Nàstic que el va trucar si podia fer el mateix amb el seu nét. Li va agrair enormement l’interès per conèixer la seva situació en el marc de la crisi del coronavirus però, de passada, li va demanar un favor. L’Oriol va rebre a casa seva la mateixa trucada que el seu avi i, com a bon nastiquer des del seu naixement, va emocionar-se i, tot orgullós, va explicar després què li havia succeït en aquests dies tancat a casa.

Els jugadors han anat escoltant anècdotes, com la d’un altre avi que fa alguns quilòmetres caminant al seu pis, una situació força meritòria tenint en compte la seva edat i que es tractava d’un habitatge prou reduït. Fins i tot, algun jugador de la primera plantilla del conjunt tarragoní s’ha trobat amb el cas que la filla d’un dels avis estava infectada de coronavirus. Ella, de 38 anys, «es trobava bé, per sort», li van dir al futbolista del Nàstic.

Ara bé, no tot és coronavirus. Com a bons socis del conjunt grana, alguns avis i àvies s’han interessat per la competició. Tothom té ganes que passi tota la crisi però també espera ansiós el retorn de la competició. En aquest sentit, són moltes les preguntes als jugadors, tot i que aquests tan sols poden contestar amb les respostes oficials que es coneixen. De moment, la idea de les federacions és de finalitzar la competició, tot i que en els pròxims dies encara hi haurà trobades per a acabar de prendre una decisió final.

tracking