Diari Més

Viti va comprometre's amb l'Atlético Ottawa canadenc fa tres setmanes

El nou equip del ja excentrecampista del Nàstic va fer una estada a Madrid i el jugador ja portava un temps en el seu país d’acollida

Viti, durant el Nàstic-Andorra de la primera volta, que va acabar amb golejada visitant (0-3)

Viti va comprometre's amb l'Atlético Ottawa canadenc fa tres setmanesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Atlético Ottawa va anunciar, aquest passat dimarts a la nit, la contractació de Víctor Martínez Manrique, conegut futbolísticament com a Viti. Una estona després va fer el mateix el Gimnàstic de Tarragona, amb què, les dues parts, ja havien explicat al món el seu darrer moviment. Ara bé, el canvi d’equip del centrecampista s’havia produït setmanes abans.

Tres setmanes abans de l’anunci oficial, Viti ja era jugador de l’Atlético Ottawa, equip que milita a la Canadian Premier League (CPL), la màxima categoria del país. El tracte es va fer durant el mes de març, quan l’Ottawa es trobava d’estada a Madrid. El conjunt canadenc és, en realitat, una franquícia de l’Atlético de Madrid i, el seu primer equip, l’entrena un vell conegut a Espanya, un davanter que va marcar molts gols al llarg de la seva història, com Mista, que va passar per equips com el propi Atlético, el Valencia, el Tenerife o el Deportivo de la Coruña.

Mentre l’Atlético Ottawa estava a la capital espanyola, el Nàstic va aconseguir un tracte que no es pot catalogar de traspàs, ja que l’entitat catalana no percebrà cap quantitat en concepte de traspàs. Ara bé, com a contrapartida, ja que Viti tenia contracte en vigor amb el Nàstic, el club que presideix Josep Maria Andreu s’ha assegurat una part dels drets d’un hipotètic futur traspàs. L’entitat no ha desvelat de quin percentatge es tracta, però des del Nàstic es mostren satisfets perquè consideren que és un acord satisfactori.

Ja era allí

Viti ja fa setmanes que és al Canadà, tot i que ni el Nàstic ni el seu actual equip van informar d’aquest moviment. Tots els problemes que ha suposat la crisi del coronavirus a nivell esportiu tenen molt a veure en una decisió que no es va poder allargar més enllà de dimarts, ja que l’Atlético Ottawa ho va anunciar de forma oficial. A territori canadenc el mercat de fitxatges està obert, amb què la contractació s’ha realitzat en conseqüència amb el reglament establert.

El club grana no comptava amb Viti per a la present temporada, ja que el futbolista estava suspès de sou i feina. Les desavinences entre el futbolista i l’entitat tarragonina van ser evidents des d’abans, fins i tot, de començar la temporada. L’Espanyol B es va voler fer amb els serveis del jugador barceloní, però el Nàstic va trobar insuficient l’oferta rebuda. Des d’aquest moment, van començar els problemes. El jugador no va mostrar la millor de les actituds, tal com van confirmar els dos entrenadors que el van tenir, Xavi Bartolo i Toni Seligrat i, finalment, el club li va obrir expedient.

La idea del Nàstic passava perquè Viti estigués suspès fins a final de temporada i que, en el curs següent, encara amb contracte, tornés a ser un jugador més. Amb la seva marxa a l’Ottawa no serà possible.

tracking