Diari Més

Un jugador del Tottenham realitzarà el servei militar a Corea del Sur durant el coronavirus

Son ha de fer quatre setmanes de servei militar, que completarà mentre no es disputi la Premier League

Son en un partit amb el Tottenham.

Un jugador del Tottenham realitzarà el servei militar a Corea del Sur durant el coronavirusEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Heung-minSon realitzarà el servei militar obligatori aprofitant l'aturada en el futbol anglès a causa del coronavirus, va anunciar aquest dilluns el seu club, elTottenhamHotspur.

Son varebre un permís del govern sud-coreà per a no realitzar el servei complet, en guanyar amb l'equip nacional la medalla d'or en els Jocs Asiàtics de 2018. Noobstant això, encara ha de completar quatre setmanes de servei militar, que realitzarà durant el temps que duri l'aturada a laPremierLeague.

«El club pot confirmar queHeung-minSon començarà el seu servei militar obligatòria a Corea del Sud aquest mes. El davanter va arribar al seu país a finals de març i està actualment en quarantena. El nostre equip mèdic està en constant contacte amb ell, segons es recupera d'una fractura al braç», va dir elTottenahmen un comunicat. «Sontornarà a Londres quan conclogui el servei militar al maig», va afegir.

No hi ha una data concreta perquè torni el futbol anglès, després que laPremieranunciés la setmana passada que se suspenia indefinidament la competició més enllà del 30 d'abril, que al principi es va posar com a data per al retorn. «La temporada 2019-2020 només tornarà quan sigui segur i apropiat fer-ho», va manifestar laPremier.

tracking