Diari Més

FIFA20 o Fortnite al CD La Floresta per a combatre el confinament

El club tarragoní està portant a terme diverses iniciatives virtuals i en prepara de noves

El jove Oiver Márquez és un dels participants en el torneig FIFA20 que ha organitzat el CD La Floresta.

FIFA20 o Fortnite al CD La Floresta per a combatre el confinament

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si hi ha un club a la província de Tarragona que destaca per la seva necessitat d’estar al dia, proposar activitats i buscar la innovació aquest és el CD La Floresta. És una de les entitats que més activa està a tots els nivells i, durant aquests dies de confinament, ha proposat diverses activitats destinades als seus jugadors, de totes les edats. FIFA20 i Fortnite són els grans protagonistes.

Un total de 32 persones van participar en un torneig virtual del FIFA20, en el qual hi van prendre part joves de totes les categories, des de benjamins fins a amateurs. La gran acollida ha ajudat a posar en marxa d’altres iniciatives, que estan actualment en marxa.

«Va ser un torneig que va destacar per la diversió, l’esportivitat entre tots i el bon ambient, una bona experiència i que ens ha portat a posar en marxa d’altres propostes», destaca Fran Burcet, directiu del club encarregat de temes digitals, xarxes i el canal de youtube de l’entitat (cdlaflorestaTV).

La segona iniciativa va ser un altre torneig, obert a tot aquell que ho desitgés. «S’hi van apuntar joves de diferents clubs de futbol, com Cambrils, Calafell, Vilaseca o Nàstic», explica el directiu del club del barri tarragoní. En total, van ser 52 jugadors i ahir va finalitzar.

Les propostes no es queden aquí, ja que la gran acollida dels dos primers tornejos ha obert un gran ventall d’iniciatives. Aquesta setmana s’han previst tornejos de Fortnite (obert a tothom) i de FIFA20, en aquesta ocasió separats per categories i també destinat a tots els clubs que hi vulguin prendre part. «Són iniciatives que sorgeixen dels nostres seguidors (del CD La Floresta) i la nostra obligació és portar-les a terme», diu el directiu, que finalitza afirmant que «l’equip humà que hi ha al darrere hi està dedicant moltes hores, els nostres joves necessiten al club al seu costat».

Mira aquí el vídeo promocional.

Els joves jugadors del CD La Floresta que segueixen practicant esport, però d'una altra manera.

FIFA20 o Fortnite al CD La Floresta per a combatre el confinamentCedida

tracking