Diari Més

Biel Ribas deixa el Fuenlabrada perquè no accepta acabar la lliga més enllà del 30 de juny

El club havia garantit el salari íntegre als jugadors a canvi d'acabar la competició quan es reprengui

Imatge del porter Biel Ribas aquesta temporada que ara està aturada.

Biel Ribas deixa el Fuenlabrada perquè no accepta acabar la lliga més enllà del 30 de junyHeraldo de aragón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El porter Biel Ribas ha aconseguit un acord amb la directiva del CF Fuenlabrada per a la rescissió immediata del seu contracte, després de no acceptar una proposta del president del club, Jonathan Praena, en la qual garantia el salari íntegre dels jugadors a canvi que acabessin la temporada, encara que s'allargués més enllà del 30 de juny.

«Biel Ribas i el CF Fuenlabrada han arribat a un acord per a finalitzar el vincle que unia a les dues parts. Aquest mutu acord per a la desvinculació és d'efecte immediat, per la qual cosa el porter deixa de pertànyer a la disciplina del CF Fuenlabrada», assenyala un comunicat difós pel club.

Biel Ribas, porter titular del Fuenlabrada i integrant de l'equip de l'ascens a Segona, és un dels dos jugadors de la plantilla que no han acceptat la proposta que el club va traslladar a l'equip davant la crisi per la pandèmia del coronavirus, segons va poder saber EFE.

El president va oferir als seus jugadors un acord per a garantir el cobrament de cada contracte a canvi que juguessin tota la temporada en el moment en el qual el futbol es reprengués i fins avui que s'allargués.

Solament dos futbolistes de tota la plantilla es van negar i van impedir la signatura, la qual cosa ha causat malestar en l'equip i ha portat al club a començar a gestionar la documentació per a realitzar un ERTO.

tracking