Diari Més

L'Espanyol presenta un ERTO del 70% que afecta a jugadors i tècnics

Afecta els jugadors, primers i segons tècnics i preparadors físics del primer equip masculí i femení, Espanyol B i Juvenils A i B

La directiva s'ha abaixat el sou.

L'Espanyol presenta un ERTO del 70% que afecta a jugadors i tècnicsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Espanyol ha informat aquest divendres mitjançant un comunicat que ha presentat a les autoritats laborals un ERTO de reducció de jornada del 70 per cent que afecta els jugadors, primers i segons tècnics i preparadors físics del primer equip masculí i femení, Espanyol B i Juvenils A i B.

L'expedient de regulació d'ocupació, presentat per força major a causa del coronavirus, es va realitzar, segons l'entitat blanc-i-blava, «de manera unilateral per motius d'urgència i responsabilitat envers l'entitat i tots els seus integrants». El club està a l'espera que de l'autoritat laboral l'autoritzi.

L'Espanyol va agrair als afectats per aquesta mesura la «comprensió i el respecte» després de conèixer les intencions de la directiva. «Es contempla que els afectats mantinguin certa activitat física amb plans d'entrenament individuals mentre no es pugui reprendre la competició», postil·la el text.

Els futbolistes del primer equip, tal com informa el comunicat, van mostrar la seva «voluntat i predisposició per a arribar a un acord amistós amb el club». «La plantilla ha expressat el seu compromís amb l'entitat apel·lant a la seva responsabilitat i col·locant per davant de tot, el futur de l'entitat», afegeix l'Espanyol.

A més, per solidaritat, la direcció esportiva i la direcció general també s'han rebaixat el sou anual d'una forma equivalent a la pèrdua anual dels afectats pel ERTO.

tracking