Diari Més

El Reus Deportiu s'acull a un ERTO

Segons el club, afecta «tots els treballadors»

Reus Deportiu

Suspenen el Reus Deportiu-Lodi pel coronavirusReus Deportiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus Deportiu ha anunciat aquest dimecres que ha presentat un Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) a causa dels problemes econòmics que el coronavirus ha provocat a l'entitat. Mitjançant un comunicat ha detallat que a causa del «tancament del club pel Covid-19, el Reus Deportiu ha hagut de prendre mesures extraordinàries per tal de combatre la difícil situació sobrevinguda en què ens trobem».

«Així doncs, i davant la impossibilitat de saber, a hores d’ara, quines repercussions tindrà aquesta situació a curt o mitjà termini pel Club, i menys en un apartat tan delicat com l'econòmic, el Reus Deportiu ha decidit adherir-se a les mesures que el pertinent RD-Ll. estableix de suspensió de contractes o reducció de la jornada de treball». Per tant, «s'ha tramitat l'ERTO per a aquells treballadors de l'Entitat que no puguin exercir els seus serveis laborals, per a aquesta força major», explica l'entitat reusenca.

El Reus Deportiu apunta que la mesura es pren perquè «tots els treballadors de l’entitat, puguin percebre amb garanties la seva retribució mensual».

tracking