Diari Més

Pol Ballesteros representarà el Nàstic en el torneig virtual de FIFA20

L’extrem accepta el repte i serà un dels divuit participants, ja que Barça B i Castelló no hi juguen

Pol Ballesteros dispara una pilota durant el Nàstic-Ebro disputat al Nou Estadi.

Pol Ballesteros representarà al Nàstic en el torneig virtual de FIFA20Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ho va començar Ibai Llanos la setmana passada amb un torneig de FIFA20 online entre jugadors de Primera Divisió que s’ha convertit en un èxit absolut d’espectadors. Amb el pas dels dies, la idea s’ha anat estenent a altres categories i el grup tercer de la Segona Divisió B, on hi participa el Gimnàstic de Tarragona, també tindrà el seu propi campionat virtual. Tan sols un jugador hi podia prendre part i, aquest, serà Pol Ballesteros.

En uns moments en els quals els futbolistes han de romandre a casa, on han de continuar amb la seva vida de forma diferent, la idea que va tenir el comentarista d’organitzar un joc en el qual futbolistes portessin la samarreta del seu equip real en un videojoc ha acabat convencent a tothom. No tan sols en gaudeixen els jugadors, sinó que també ho fan usuaris que, en el cas del torneig d’Ibai Llanos, poden seguir els partits en directe, comentar-los i, a banda, realitzar donacions per a una finalitat benèfica.

En les darreres hores ha aparegut la idea i, ahir, ja estaven tancats pràcticament tots els participants. El grup tercer de Segona B, com tota la resta dels de la categoria de bronze del futbol espanyol, el componen vint equips. Tot i això, seran divuit, si no hi ha cap baixa més de darrera hora, els que acabaran participant en el torneig. És així perquè el Barcelona B no hi participarà. Ho va anunciar l’organitzador de l’esdeveniment a Twitter (s’hi pot accedir amb el hashtag @2bg3virtual).

El Barça té un acord amb Konami i el videojoc de futbol per excel·lència d’aquesta marca, el Pro Evolution Soccer, és clarament el rival en el mercat del FIFA, amb què l’entitat blaugrana no hi podia prendre part. També va causar baixa el Castellón, que compta amb un acord amb una altra empresa no compatible amb la cita.

Els participants seran Alfredo Pedraza (La Nucía), Álex Pachón (Prat), Adrià Vilanova (Andorra), Edu Espiau (Villarreal B), Albert Torras (Ejea), Adri Díaz (Badalona), Pablo Picón (Levante B), Sebas Moyano (Valencia Mestalla), Pol Ballesteros (Nàstic), Alejandro Tarí (Hércules), Albert Dalmau (Llagostera), Pablo Fernández (Cornellà), Pau Martínez (Espanyol B), Lluís Aspar (Olot), Marc Trilles (Lleida Esportiu), Rafa Parejo (Ebro) i Brian Pallarés (Orihuela). Manca, tan sols, el participant del Sabadell.

tracking