Diari Més

Possible ajornament dels Jocs Olímpics de Tòquio previstos aquest estiu

Es disputaven del 24 de juliol al 9 d’agost

Thomas Bach, president del Comitè Olímpic Internacional.

El COI ajorna els Jocs Olímpics de Tòquio previstos aquest estiuEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i la resistència que han oposat els organitzadors de l’esdeveniment els Jocs Olímpics de Tòquio podrien quedar ajornats. Ahir ho va decidir el Comitè Olímpic Internacional (COI), que s’havia resistit a fer-ho tot i la pandèmia del coronavirus amb l’esperança que cessés el problema i que els esportistes arribessin a temps per a poder disputar totes les proves amb normalitat. Tenint en compte com s’estan desenvolupant els esdeveniments, finalment el COI, presidit per Thomas Bach, ha comunicat que prendran una decisió d'aquí a un mes.

L’esdeveniment ha de tenir lloc del 24 de juliol al 9 d’agost i la pressió per part dels diversos comitès i federacions és molt gran, ja que no volien exposar a cap perill als seus esportistes. Així doncs, el COI, que encara no ha fixat cap data per a la celebració dels Jocs Olímpics, se centra completament a pensar en què finalitzi la pandèmia i en res més, de moment.

Bach ja va admetre el passat 4 de març en una entrevista al New York Times que estaven estudiant «diversos escenaris» i, un d’ells, era la suspensió. El Japó ha invertit uns 35.000 milions d’euros en la cita olímpica.

tracking