Diari Més

La plantilla del Nàstic no s'atura i anima a vèncer al coronavirus

Els futbolistes mostren part dels seus entrenaments a les xarxes i esperen tornar aviat a la gespa

Una captura d'un moment de l'entreament del porter Bernabé Barragán, des de casa seva.

La plantilla del Nàstic no s'atura i anima a vèncer al coronavirusTwitter Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors del Gimnàstic de Tarragona continuen endavant amb els entrenaments. Ho fan des de casa seva, cadascun dins de les seves possibilitats i sempre seguint les directrius que els han marcat els tècnics i preparadors.

El club grana ha decidit mostrar via xarxes socials el treball dels seus o, com a mínim, una part. Bernabé Barragán, el titular sota pals al Nàstic, enviava ahir un missatge mentre pedalava sobre una bicicleta estàtica. «Hola família. Aquí estic, acabant el meu entrenament d’avui, treballant des de casa i posant el meu granet de sorra perquè la situació es reverteixi el més aviat possible. Espero que vosaltres també ho estigueu fent, que estigueu a casa i que continueu treballant des d’allí. Us animo al fet que continuem lluitant fort contra el virus i estic segur que el vencerem tots junts», detallava el futbolista des de casa seva.

Un vídeo posterior a Twitter servia de recopilatori dels exercicis que fan alguns futbolistes com Gerard Oliva, Fran Carbia, Carlos Albarrán i Fausto Tienza. Tots ells tenen unes ganes boges de tornar a la gespa, però encara més d’acabar amb la pandèmia del coronavirus. «Us animo a tots a què feu com jo, lluiteu des de casa i tant de bo aviat puguem gaudir junts al camp. Una abraçada a tots!», sentenciava després del vídeo Albarrán.

tracking