Diari Més

David Goldar estarà recuperat després de l'aturada de les competicions

Pràcticament està recuperat del seu esquinç al turmell i, si torna a disputar-se la competició, estarà a punt per poder jugar

David Goldar, durant el Nàstic-Olot corresponent a la Copa del Rei d'aquesta 2019-20.

David Goldar estarà recuperat després de l'aturada de les competicionsGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El coronavirus ha aturat completament el món de l’esport. No hi ha competicions que continuïn en marxa, com a mínim properes i, a més, tots els equips de les diverses disciplines han aturat la seva activitat normal.

Futbolistes, jugadors de bàsquet, d’hoquei, atletes... Tal com han explicat els clubs als quals pertanyen o ells mateixos en xarxes socials, continuen exercitant-se preparant-se per quan tornin les competicions, si és que s’acaben reprenent.

En el cas del primer equip del Gimnàstic de Tarragona, els jugadors s’exerciten a casa i, si la competició s’acaba reprenent, Toni Seligrat tornarà a la feina amb una bona notícia. Aquesta serà el retorn de David Goldar, ja que el futbolista estarà recuperat completament de la lesió que l’havia de mantenir apartat aproximadament una setmana més.

David Goldar va patir una lesió a meitats del mes de febrer que el va obligar a parar. Un esquinç en el lligament extern del seu turmell dret l’havia de mantenir un mes o cinc setmanes de baixa, període que haurà passat completament en quinze dies si és que, finalment, aquesta és la data en la qual es reprenen les competicions. En el cas més optimista, tot apunta que no serà així, ja que quinze dies d’aturada no significa que en el setzè ja s’hagin de posar a jugar partits oficials els futbolistes, ja que, en aquest cas, les lesions serien més abundants de l’habitual per manca de ritme.

Entrenant des de casa

Una altra cosa serà l’estat de forma en la qual tornarà el central gallec a la competició, ja que és molt diferent exercitar-se a casa que fer-ho a les instal·lacions esportives on, a banda del material necessari, els futbolistes tenen a la seva disposició un cos tècnic i un cos mèdic entregats a ells en tot moment i vetllant pel seu benestar i perquè arribin als partits en el millor moment de forma.

tracking