Diari Més

Se suspenen els entrenaments del primer equip del Nàstic fins a nou avís

El Gimnàstic de Tarragona ha pres aquesta decisió per consciència i responsabilitat social

Els jugadors del Nàstic celebren el 2-1 anotat per Rueda

L'1x1 del Nàstic-Valencia MestallaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta mesura aplicada per l'entitat es suma a les ja anunciades per prevenir el virus COVID-19, que malauradament està afectant a la nostra societat. El Gimnàstic de Tarragona ha pres aquesta decisió per consciència i responsabilitat social, seguint les directrius dels estaments mèdics i estatals.

Les sessions de treball del primer equip, que aquest matí ha entrenat a les instal·lacions del Nou Estadi, queden suspeses fins a nou avís per part de l'entitat.

Els futbolistes realitzaran sessions d'entrenament individuals a l'interior dels seus domicilis, i comptaran amb el seguiment a distància dels diferents membres del cos tècnic i mèdic. L'entitat també ha comunicat als integrants del primer equip que els propers dies han d'estar confinats als seus domicilis per tal de prevenir situacions de risc de contagi.

El Gimnàstic de Tarragona espera que aquesta situació de crisi social i sanitària millori el més aviat possible per tornar a desenvolupar la tasca esportiva, administrativa i social amb total normalitat.

tracking