Diari Més

LaLiga acorda la suspensió almenys les dues pròximes jornades

El Reial Madrid de futbol i bàsquet en quarantena després d'un positiu

Imatge de l'entrenament dels jugadors del Real Madrid aquest dijous a Valdebebas.

LaLiga acorda la suspensió almenys les dues pròximes jornadesEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

LaLiga espanyola, a la Primera i la Segona divisió, ha estat suspesa almenys les dues pròximes jornades, informa la patronal dels clubs en un comunicat.

«Davant les circumstàncies conegudes aquest matí, referides a la quarantena establerta al Reial Madrid i els possibles positius en jugadors d'altres clubs, LaLiga considera que es donen ja les circumstàncies perquè se segueixi amb la següent fase del protocol d'actuació contra el COVID- 19. En conseqüència, d'acord amb les mesures establertes en el Reial decret 664/1997 de 12 de maig, acorda la suspensió, almenys, de les dues pròximes jornades».

Aquesta decisió serà reavaluada després de la finalització de les quarantenes decretades en els clubs afectats i d'altres possibles situacions que poguessin donar-se.

LaLiga, com a organitzadora de la competició, «ha procedit a comunicar-ho a la RFEF, al CSD i als Clubs», resa el comunicat de l'organisme.

Quarantena del Reial Madrid

Els jugadors del Reial Madrid de futbol i bàsquet estan en quarantena després de confirmar-se un positiu per coronavirus d'un dels seus jugadors, per la qual cosa no podran disputar els seus partits de LaLiga davant l'Eibar ni de Lliga de Campions amb del Manchester City.

Un jugador de bàsquet del Reial Madrid ha donat positiu en el control mèdic realitzat en el matí del dijous pels metges madridistes. Immediatament, segons va avançar La Sexta i van confirmar a Efe fonts del club, els jugadors han abandonat la ciutat esportiva de Valdebebas on l'equip de futbol anava a completar el seu entrenament per si es mantenia l'encontre de LaLiga Santander del divendres davant l'Eibar.

tracking