Diari Més

Valls i CBT arriben al màxim a un derbi que es jugarà a porta tancada

Els dos entrenadors lloen al rival abans del duel de dissabte, en què tots dos s’hi juguen molt

Berni Álvarez i Oriol Pozo, durant la trobada realitzada al Joana Balllart de Valls.

Valls i CBT arriben al màxim a un derbi que es jugarà a porta tancadaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dissabte, a partir de les sis de la tarda, el pavelló Joana Ballart de Valls viurà un gran espectacle basquetbolístic, entre dos dels millors conjunts del grup C-B de Lliga EBA. Club Bàsquet Valls i Club Bàsquet Tarragona mesuraran forces en un enfrontament que, per contra, es disputarà sense públic a causa del coronavirus. Tot un contratemps, com va afirmar Oriol Pozo, tècnic de l’equip vallenc, qui va lamentar la situació. «Una decepció no poder jugar davant del nostre públic. L’equip estava treballant perquè la gent s’engresqués més a venir, però és una decisió que no depèn de nosaltres. Intentarem guanyar per la nostra gent tot i que no puguin venir», va manifestar en la ja tradicional trobada d’entrenadors en els derbis tarragonins.

Berni Alvarez, màxim responsable de la banqueta tarragonina, també lamentava que «és una petita decepció, però encara més per a ells. Parlava amb algun jugador nostre i em comentava que prefereix que s’ajorni a jugar a porta tancada. No serà el mateix, però prepararem el partit de la mateixa manera».

Pozo es va mostrar ambiciós, ja que «hi ha molts enfrontaments directes. Pensem partit a partit i no a llarg termini. Volem guanyar-lo, però la categoria és molt igualada» i va lloar al seu rival. «Ells porten tota una temporada a un nivell altíssim. Nosaltres al principi vam començar sent molt irregulars i juguem contra el millor equip de la categoria, que també ho era la temporada passada. Hem d’intentar seguir la línia de les darreres setmanes», va dir.

Berni Álvarez no es va quedar curt a l’hora d’aixecar la moral del rival, ja que «tinc la teoria que el Valls té la millor plantilla de la categoria. Segurament, tenen una línia exterior que un equip pot tenir. Els jugadors poden entrenar pels matins i tot suma».

Berni sap que el seu equip ha fet la feina, però que encara queda un camí molt llarg si volen ascendir de categoria: »Tenim clar que no ens hem classificat matemàticament. Volem quedar primers, però falta encara una mica per a complir l’objectiu».

Per a ell, «els derbis són molt bonics». Insistint en el seu rival, està convençut que «crec entraran en fase d’ascens i tant de bo ho facin». Els tarragonins arriben líders amb divuit triomfs i tres derrotes, mentre que el Valls és quart amb catorze partits guanyats.

tracking