Diari Més

Suspenen tot el futbol no professional

La Federació Espanyola ajorna tots els duels de Segona B i Tercera, mentre que la Catalana fa el mateix amb les competicions amaters i la base

Pedro Martín es lamenta d'una ocasió fallada durant el Nàstic-Llagostera

Pedro Martín es lamenta d'una ocasió fallada durant el Nàstic-LlagosteraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons ha avançat El Chiringuito TV i ha anunciat posteriorment la Real Federación Española de Fútbol (RFEF), els partits de futbol corresponents a la Segona Divisió B i a Tercera Divisió queden suspesos durant dues setmanes.

Queda afectat, d'aquesta manera, el Nàstic de Tarragona-Olot del grup III de Segona B, que apuntava a diumenge a les 16 hores després de l'acord a què havien arribat les dues entitats. També a la província, deixarà de jugar el partit que tenia previst el CF Pobla de Mafumet, que havia de visitar diumenge a les dotze del migdia al líder del grup cinquè de Tercera Divisió, el CE L'Hospitalet.

En una nota emesa per la RFEF, l'ens ha anunciat que ha acordat «suspendre totes les competicions estatals no professionals masculines i femenines de futbol i futbol sala durant dues setmanes».

La Federació ha pres aquesta determinació després de la Comissió Delegada que ha tingut lloc aquest dimecres. Ja es va anunciar que es prendrien algunes mesures per l'afectació del coronavirus i aquestes passen per suspendre les competicions des de Segona B en avall.

Pel que fa als partits de competicions de futbol i futbol sala d'àmbit autonòmic, la RFEF recomana «a les Federacions Territorials que adoptin la decisió que considerin més oportuna en funció de les circumstàncies en cada territori i sempre i en tot cas, de comú acord amb les autoritats sanitàries». Tot i això, la recomanació de la RFEF és «suspendre tots els partits durant el termini de dues setmanes».

En aquest sentit, al llarg del migdia d'aquest dimecres la Federació Catalana de Futbol (FCF) ha anunciat la suspensió de tots els partits de les competicions de futbol i futbol sala per dues setmanes.

La Comissió Executiva de l'FCF ha estat qui ha pres la determinació perquè «prevalgui la salut i el benestar dels afiliats, sent el més aconsellable aplicar la mesura més restrictiva possible per raons de salut pública».

tracking