Diari Més

Seligrat: «Crec que l'àrbitre ens ha tret del partit, haurà tingut un mal dia»

L’entrenador del Nàstic carrega contra una incomprensible actuació arbitral a Alacant

Toni Seligrat, durant el Nàstic-Valencia Mestalla.

Seligrat: «Crec que l'àrbitre ens ha tret del partit, haurà tingut un mal dia»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Semblava que al principi no volia parlar del col·legiat però, a mesura que li sortien les paraules, ha anat traient el que tenia a dins i va dir tot el que pensava. Toni Seligrat, entrenador del Nàstic, va carregar contra l’actuació arbitral, amb molta raó, ja que decisions del col·legiat del la Nucía-Nàstic van acabar sent determinants. «Crec que l’àrbitre ens ha tret del partit. El Nàstic ha estat dominador del joc i ens ha carregat de targetes contínuament. No ha tractat als dos equips igual, però segurament no ho ha fet de forma conscient, haurà tingut un mal dia», va lamentar l’entrenador qui, fins i tot, va voler anar més enllà: «Hem canviat jugadors perquè tenien targeta perquè sabíem que l’àrbitre expulsaria algú, però no sabíem qui. Hem tret a Carbia, a Pol Ballesteros i a Juan Rodríguez, que era la cinquena. Al final, ens ha expulsat a Fran Miranda».

A la primera meitat, els seus ja podrien haver sentenciat el duel i, sobre aquesta circumstància, va explicar, en declaracions a Tarragona Ràdio, que «el partit són 90 minuts i crec que, per mèrits, és molt injust que el Nàstic hagi perdut».

«Que tu facis aquesta primera part i que no acabis no només no guanyant-la, sinó que perdent-la...», va lamentar el tècnic, qui també va reconèixer que tenien part de culpa per les accions fallades. «Hem tingut moltes ocasions de gol i no les hem transformat i, en el darrer minut, no es pot fer aquest penal, si és que és penal. Ve d’una acció on li treuen targeta a Bonilla, tot i que no és ni falta», va dir en aquest sentit, tot lamentant l’encert d’un rival que, «de mitja ocasió, ens ha fet dos gols».

Ell creia que els punts vindrien cap a Tarragona, tot i que «has fet tan bona primera meitat que el missatge és estar tranquils i no precipitar-se. La segona part ha estat molt igualada, i has perdut 2-0».

tracking