Diari Més

El Nàstic no li té por al Camilo Cano

Els de Toni Seligrat van a per tres punts on ningú els ha aconseguit

Imatge d'arxiu Javi Márquez.

El Nàstic troba a faltar a Javi Márquez, l'únic mig organitzadorNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Camilo Cano és el gran repte del Gimnàstic de Tarragona. Conquerir un camp que ningú ha estat capaç d'assaltar és la meta de l'equip de Toni Seligrat, que jugarà contra la Nucía a partir de les 18 hores d'aquest diumenge.

El tècnic grana recupera per a la cita Miranda, que torna després de sanció, així com Brugui i Pol Prats, que ja no estan lesionats. Causen baixa, per estar a la infermeria, Javier Ribelles i David Goldar.

Amb Javi Márquez, Miranda i Fausto Tienza disponibles, l'entrenador del Nàstic té la possiblitat d'alinear, per primera vegada a la temporada, els tres migcampistes, encara que seria novetat utilitzar un 4-3-3 que no s'ha posat en joc encara.

Cinc punts separen els tarragonins i una Nucía que entrena César Ferrando, tècnic grana en la penúltima aventura dels tarragonins a Segona Divisió A.

Amb Bernabé Barragán sota pals, podrien actuar en defensa Albarrán en el lateral dret i Bonilla en l'esquerre. Rueda i Juan Rodríguez apunten a l'eix.

Si el tècnic aposta pels tres centrecampistes, la banda esquerra seria per a Fran Carbia, la dreta la competirien Pol Ballesteros i Pedro Martín i la punta d'atac seria per a Oliva. En el cas que actuïn dos dels tres centrecampistes, Ballesteros i Carbia a les bandes i Pedro i Oliva al centre sembla l'opció més probable.

tracking