Diari Més

Dia de retrobaments a la convocatòria del Nàstic

Pol Prats i Brugui, que surten de lesió, i Miranda, que torna després de sanció, novetats de Seligrat per al duel de diumenge a la Nucía

Pol Prats prova una internada per banda esquerra en el Nàstic-Llagostera

Pol Prats prova una internada per banda esquerra en el Nàstic-LlagosteraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si en les darreres setmanes les convocatòries del Gimnàstic de Tarragona han estat freqüentades per futbolistes del filial a causa de les baixes, la llista que ha ofert Toni Seligrat per jugar aquest diumenge a la Nucía és completament diferent.

Pol Domingo és l'únic jugador del CF Pobla de Mafumet en una convocatòria en la qual hi han tornat l'extrem Pol Prats, després de mesos de lesió, i Brugui, que ha estat un mes en el dic sec per una lesió al genoll. Fran Miranda, que contra el Valencia Mestalla no va actuar per sanció, també viatja a terres alacantines.

Els porters convocats són Bernabé Barragán i Cheickh Sarr; els defensors, Carlos Albarrán, Jesús Rueda, Pol Domingo, Juan Rodríguez i Javi Bonilla; els migcampistes, Fausto Tienza, Javi Márquez, Fran Miranda; a les bandes o a la mitja punta, Ferran Giner, Pol Ballesteros, Brugui, Pol Prats i Fran Carbia; i, com a atacants, Pedro Martín, Gerard Oliva i Thomas Amang.

tracking