Diari Més

Bernabé: «El cos tècnic és el culpable que l'equip estigui en el nivell en què es troba»

El porter del Nàstic lloa la tasca que estan realitzant Toni Seligrat i els seus ajudants

Bernabé Barragán, durant el Nàstic-Valencia Mestalla.

Bernabé: «El cos tècnic és el culpable que l'equip estigui en el nivell en què es troba»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bernabé Barragán creu que la clau dels darrers bons resultats del Nàstic resideix en la incidència que tenen en ells Toni Seligrat i els seus ajudants. «Estem posant personalitat al camp i competint. L’entrenador ha aconseguit donar amb la tecla i el cos tècnic és el principal culpable que l’equip estigui en el nivell en el que es troba», ha assegurat aquest dijous el meta grana.

L’andalús té clara quina és la meta de cara aquesta temporada: «L’objectiu de l’equip a la segona volta el tenim molt clar des que vam tornar del Nadal: anar partit a partit. Enfocar-nos més enllà, seria una errada per a nosaltres».

També ha parlat de la Nucía, equip al qual visitaran els tarragonins diumenge, a les sis de la tarda. Sobre el conjunt de César Ferrando, Bernabé creu que «tenim un bon partit per a poder aconseguir els tres punts fora de casa. Venim competint bé i, com a visitant, ens mereixem una victòria». Continuant sobre el rival, és de l’opinió que «és un dels millors equips de la categoria com a local. És brutal la diferència que tenen de punts respecte als partits que disputen fora de casa, però si fem les coses bé, tindrem opcions d’emportar-nos el triomf».

Bernabé es felicita perquè «venim en una dinàmica molt bona tot i la derrota a Castelló. Intentarem portar els tres punts cap a Tarragona».

tracking