Diari Més

Pol Ballesteros: «Ens hem d'allunyar de baix, un club com el Nàstic no pot ser-hi»

L’extrem avisa que «la Nucía juga molt bé la pilota, ja ho va demostrar a Tarragona»

Pol Ballesteros, en el Nàstic-Ebro del 2 de febrer.

Pol Ballesteros: «Ens hem d'allunyar de baix, un club com el Nàstic no pot ser-hi»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’extrem del Gimnàstic de Tarragona Pol Ballesteros va elogiar aquest dimecres el creixement que està protagonitzant l’equip i va explicar quina creu que és, per a ell, la meta de l’equip: «L’important és allunyar-nos el màxim possible de baix, ja que un club com el Nàstic no pot estar allà».

Pel que fa al duel contra el Valencia Mestalla, que els tarragonins van guanyar in extremis gràcies a una diana de Rueda en el 92’, Ballesteros va afirmar que «va ser un partit que crec que mereixíem guanyar. Vam fer una primera meitat molt bona i el resultat al descans era injust». «La segona part va ser més oberta i més travada, però ho mereixíem. A Castelló no mereixíem perdre ni de la forma com ho vam fer», va afegir el futbolista.

Mirant ja a la Nucía, rival de diumenge (sis de la tarda), Ballesteros va manifestar que «és un camp molt complicat, on ells encaixen pocs gols» i que «anem a intentar guanyar i seguir creixent per a acabar el més amunt possible». Analitzant als valencians, va apuntar que «ells juguen molt bé la pilota, ja ho van demostrar aquí. Vam posar-nos 2-0 ràpidament, però ells van fer un golàs i van jugar molt bé».

Sobre la situació de l’equip, Pol Ballesteros va finalitzar que «a la segona volta hem aconseguit una estabilitat pel que fa a gols encaixats i això ens beneficia. L’equip ha canviat força i ha millorat en molts aspectes».

tracking