Diari Més

Un partit entre juvenils a Creixell acaba en una gran batalla campal

El Creixell-Pla de Santa Maria va suspendre’s pels incidents succeïts després del 2-2

L'Estadi Municipal de Creixell en una imatge d'arxiu.

Un partit entre juvenils a Creixell acaba en una gran batalla campalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lamentable situació la que es va viure a l’Estadi Municipal de Futbol de Creixell aquest passat dissabte. Un partit entre juvenils va acabar suspès, amb greus incidents i amb dues denúncies per part de l’equip visitant en una autèntica batalla campal.

Es tractava del duel entre la UE Creixell, ara tercer a la classificació, i l’EF Pla de Santa Maria, cuer del grup onzè de la Segona Divisió Juvenil. El partit anava 2-1 a favor del conjunt local quan, a dos minuts del final, l’àrbitre va assenyalar penal a favor dels visitants. Aymane Ezzari va ser l’encarregat de llençar-lo i el va marcar, pujant el 2-2. Segons assegura el president del club local, Jonás Medina, Ezzari va dirigir-se a la banqueta local «increpant i burlant-se» dels seus jugadors i es va treure la samarreta, amb què va veure la segona cartolina groga i, automàticament, va ser expulsat. Segons apunten fonts del Pla de Santa Maria, aquest jugador havia estat víctima de crits i actituds racistes per part del públic durant tot el duel i, per això, «va ser un gest de ràbia» el de treure’s la samarreta, tot i que asseguren que «no va faltar» a ningú.

Totes dues versions coincideixen a l’hora d’afirmar que, tot seguit, un jugador del Creixell va propinar un cop de cap a l’autor del penal, i va ser quan va començar la batalla campal. L’àrbitre va aturar el partit i va expulsar amb targeta vermella directa els jugadors locals Joel Giralt i Alejandro Gallo.

Des del Pla de Santa Maria lamenten que, «seguidament, el nostre delegat i el pare d’un jugador van ser agredits», els quals, segons assegura el president del Creixell, «van sortir del vestidor on els havíem confinat després de la primera baralla perquè la cosa no anés a més». El mateix Jonás Medina lamenta que «el seu delegat va marxar cap al camp i va ser allí on va rebre les agressions» per part de públic i jugadors, per les quals ell i el pare d’un jugador visitant han presentat la denúncia.

Ara, amb el partit sense finalitzar, és el torn de la Federació Catalana de Futbol (FCF) de decidir què succeeix amb l’enfrontament, amb el 2-2 en el marcador i dos minuts per a disputar-se. Mentre des del Pla de Santa Maria esperen esdeveniments per a actuar d’una manera o una altra, el president del Creixell assegura que «sento molt el que ha passat i no justifico el cop de cap que va propinar el nostre jugador, és censurable».

tracking