Diari Més

Es buida la infermeria grana, només hi figuren David Goldar i Javier Ribelles

Brugui i Pol Prats en desapareixen i també Pedro i Fausto Tienza, que van jugar contra el Mestalla

Goldar, durant el Nàstic-Villarreal d'aquesta temporada.

Es buida la infermeria grana, només hi figuren David Goldar i Javier RibellesGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Goldar i Javier Ribelles són els únics futbolistes que continuen a la infermeria del Gimnàstic de Tarragona. Tots dos futbolistes continuen recuperant-se de sengles lesions i encara trigaran setmanes a estar disponibles per a l’entrenador del primer equip grana, Toni Seligrat. En el cas de Ribelles, de fet, no se l’espera fins a la pròxima temporada.

D’aquesta manera, de l’informe mèdic de la passada setmana al que ha enviat aquest dimarts el Nàstic hi ha quatre diferències en forma de quatre jugadors que ja no hi són. Es tracta de Brugui, recuperat completament de l’esquinç del lligament del genoll dret, i que apunta a la convocatòria d’aquest diumenge per poder jugar a la Nucía de César Ferrando, i Pol Prats que ja feia dies que entrenava amb l’equip.

Els altres tres jugadors que no apareixen a l’informe mèdic són Pedro Martín, recuperat d’una lesió fibril·lar en el bessó de la cama dreta, i Fausto Tienza, que ja ha fet net de la seva lesió fibril·lar en el soli extern de la cama esquerra. Tots dos jugadors ja van tenir minuts durant la victòria dels tarragonins d’aquest diumenge contra el Valencia Mestalla, duel que va finalitzar amb el resultat de 2-1 a favor del Nàstic.

tracking