Diari Més

Brugui prepara el seu retorn

L’esquerrà apunta a la convocatòria de la Nucía després d’haver superat pràcticament la lesió en el seu genoll dret

Un moment del Nàstic-Ebro, duel en el qual va caure lesionat Brugui, que està a punt de reaparèixer.

Brugui prepara el seu retornGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Brugui ja és aquí. L’atacant esquerrà del Gimnàstic de Tarragona està pràcticament recuperat de la seva lesió i, si no hi ha cap contratemps de darrera hora, estarà disponible per poder jugar aquest diumenge contra la Nucía a camp contrari (sis de la tarda).

El gironí va caure lesionat durant el Nàstic-Ebro disputat el 3 de febrer al Nou Estadi. Va retirar-se de la gespa amb gestos de dolor i llàgrimes als ulls, amb què es preveia el pitjor. El genoll era la zona que li feia mal al polivalent atacant. Concretament el genoll dret. Molts es temien el pitjor, però finalment es va tractar d’un esquinç de grau 1 en l’esmentat genoll dret, el qual l’havia de mantenir un mes de baixa. Aquestes quatre setmanes ja han finalitzat, amb què, si tot va com està previst i no hi ha cap contratemps de darrera hora, Brugui serà un dels divuit convocats de cara al partit que els grana disputaran contra la Nucía de César Ferrando.

Brugui s’ha convertit en una peça fonamental en aquest Gimnàstic de Tarragona. Aquest mercat d’estiu va estar molt a prop de quedar-se sense fitxa, però a base de treball i esforç va aconseguir guanyar-se un lloc a l’onze inicial. Amb Xavi Bartolo va anar de menys a més pel que fa a minuts i amb Toni Seligrat va esdevenir ben aviat en un jugador indispensable i titular sempre que estava disponible.

A l’entrenador li encanta

El mateix Seligrat es va encarregar, setmana rere setmana, d'elogiar un futbolista que, a banda de sacrifici i esforç, ofereix una versatilitat en atac que potser tan sols Fran Carbia pot igualar. Brugui té la capacitat d’actuar en qualsevol de les posicions ofensives. Normalment actua per banda dreta, tot i que, en ocasions, ho fa també per l’esquerra. Ara bé, en la demarcació en la qual se sent més a gust i on ha rendit millor al llarg de la seva carrera és a la mitja punta, darrere d’un davanter referència.

Sigui on sigui, el que està clar és que les possibilitats que Roger Brugué tingui minuts a la Nucía són molt elevades, ja sigui com a titular o partint inicialment des de la banqueta.

Amb la desaparició de Brugui de la infermeria, seran pocs els jugadors que hi romandran. David Goldar, amb un esquinç del lligament extern del turmell dret, està proper a reaparèixer, mentre que Javier Ribelles i Pol Prats encara en tenen per a estona.

tracking