Diari Més

El Gimnàstic i Lolo Plá acorden la rescissió del contracte del futbolista

L’atacant s’havia quedat sense fitxa després de finalitzar el mercat d’hivern i va deixar d’entrenar a les ordres de Toni Seligrat

Lolo Plá en el partit de Copa del Rei disputat al Nou Estadi contra l'Olot el passat mes de desembre.

Lolo Plá desperta l'interès de l'Atlético Baleares que busca ampliar la plantillaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lolo Plá ja és història al Gimnàstic de Tarragona després que el club i el futbolista hagin decidit posar punt final a la seva relació contractual. Va ser aquest dilluns quan ambdues parts van segellar un acord que feia dies que treballaven i que serveix perquè un futbolista que ha decebut completament a l’entitat pel seu rendiment pugui continuar la seva carrera en un altre indret. Fins i tot, el futbolista ja portava algunes setmanes sense entrenar amb la resta de companys.

Plá va ser fitxat durant aquest passat mercat d’estiu, ja que la direcció esportiva comandada per Sergi Parés entenia que seria un futbolista fonamental a l’atac del Nàstic. Mai havia acabat de quallar a cap dels equips que havia estat, però en el club grana van apostar fortament per ell perquè en algun moment o altre havia d’esclatar.

No ha estat a Tarragona i podrà ser en qualsevol altre equip que el pugui contractar ara o que vulgui disposar d’ell a partir de l’1 de juliol.

El futbolista nascut a Mérida, de 26 anys, va signar per dues temporades amb el club grana, de forma que, si hagués acabat el seu contracte, hauria marxat de Tarragona el 30 de juny del 2021. Tot i que encara li restava un any i mig de vinculació, finalment s’ha pogut arribar a un acord satisfactori per a les dues parts. El seu pobre rendiment quan ha trepitjat la gespa, barrejat amb el fet que s’ha hagut de canviar a mitja plantilla durant el mercat d’hivern a causa dels nefastos resultats de l’equip, van motivar que es quedés sense fitxa, amb què el seu concurs era impossible a partir de l’1 de febrer.

Amb la samarreta del Nàstic de Tarragona, Lolo Plá va disputar un total de 490 minuts en Lliga, repartits en 15 enfrontaments, en 4 dels quals va partir com a titular. Abans de Tarragona, va passar per equips com el Valencia Mestalla, el Recreativo de Huelva, l’Elche, el Toledo, el Cádiz, el Lugo o el Valladolid.

tracking