Diari Més

Camilo Santiago marca un nou rècord a la Mitja Marató de Cambrils

Sense sorpreses a la cita, on els favorits van guanyar en les seves respectives modalitats

La cita va recórrer els carrers de Cambrils i va comptar amb corredors de bon nivell.

Camilo Santiago marca un nou rècord a la Mitja Marató de CambrilsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 2.000 runners i quasi 100 patinadors van participar ahir a l’onzena edició de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils. Els guanyadors de la cita, de 21 quilòmetres, van ser els saragossans Laura Claveria (01.24’24) i Camilo Santiago (01.04’19), que va ser subcampió d’Espanya en mitja marató.

Els vencedors en la distància de 10 quilòmetres van ser l’atleta del FC Barcelona, Paula Hritiuc (39’42), i el que va ser campió d’Espanya en mitja marató, Jaume Leiva (31’00). En la distància de cinc quilòmetres, els primers classificats van ser Tannia Quiros (20’42) i Roger Comellas (16’41). Per últim, en la modalitat de patinadors, que van recórrer una distància de 10 quilòmetres, els primers a arribar a meta van ser dos participants del club Roller Can Cuyas, Ivan Roldan (19’14) i David Camargo (19’58).

Els més petits també han pogut viure l’experiència de travessar l’arc de meta de la Peugeot Joaquin Oliva Mitja Marató de Cambrils 2020 que, com a novetat, aquest any se situava a la plaça de l’Ajuntament de Cambrils, que va aplegar també desenes de persones. Més de 100 nenes i nens, alguns molt petits acompanyats de les seves mares i pares, van completar un recorregut de quasi un quilòmetre. Tots els infants participants van rebre la medalla de l’edició d’aquest any i un obsequi d’un dels patrocinadors.

tracking