Diari Més

Successos

Un entrenador del Vendrell CE pateix un infart durant un partit

L'home, de 48 anys, ja està estable i ingressat al Joan XXIII

L'Estadi Municipal de Roda de Berà

Un entrenador del Vendrell CE pateix un infart durant un partitCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un entrenador de categories inferiors de futbol va patir un infart aquest diumenge mentre el seu equip jugava. Va ser traslladat immediatament a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona i, per sort, està fora de perill i estable, tot i que haurà de romandre uns dies ingressat.

Es tracta de l’entrenador de l’infantil del Vendrell CE, Ricard Fuente, que va començar a sentir-se malament durant el partit que els seus jugaven a l’Estadi Municipal de Roda de Berà contra l’Atlètic Roda de Barà. Alguns espectadors ja van apreciar durant el descans que el tècnic feia algun gest de sentir-se cansat, però no va ser fins a la finalització del duel quan va acabar sobre la gespa. Les alarmes van saltar, ja que no era normal el que estava succeint.

Immediatament, es va avisar al Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i, tot i que es parlava que arribaria un helicòpter per a traslladar-lo, finalment va ser una ambulància la que se’l va emportar al Joan XXIII perquè se li realitzessin les proves necessàries. Després d’explorar-lo, van comprovar que estava fora de perill i que havia estat un gran ensurt. El seu equip, per cert, va guanyar 2-3.

tracking