Diari Més

Seligrat: «Aquest és dels partits que poden marcar un punt d'inflexió»

L’entrenador del Nàstic reconeix que «hi ha jugadors que no han entrenat i han jugat els 90 minuts»

Toni Seligrat, dura

Seligrat: «Aquest és dels partits que poden marcar un punt d'inflexió»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Toni Seligrat, entrenador del Nàstic, va posar en valor el triomf dels seus contra el Valencia Mestalla i va parlar sobre si la victòria va ser justa o no. Concretament, va explicar que «el concepte de la justícia és tan subjectiu... Veníem d’una derrota dolorosa. Hem començat el partit d’una manera extraordinària, hem fet una primera part molt bona i, el futbol té aquestes coses, ja que hem marxat al descans 0-1. A la segona part, on ells han tingut ocasions per fer el segon, hem acabat marcant nosaltres».

Per a ell, «aquest partit és dels que poden marcar un punt d’inflexió. Els jugadors han volgut i, per a mi, el resultat ha estat just». Toni Seligrat és conscient que l’equip va al límit i que el patiment de socis i aficionats, així com de la pròpia plantilla i el cos tècnic, és màxim. «L’únic que em preocupa és que algun dia ens donarà un atac al cor a tots els que venim al Nou Estadi, patim molt. La pilota ha estat del Nàstic tot el partit i el Mestalla estava atent per robar pilota i sortir a la contra», va afegir l’entrenador, el qual va reconèixer que alguns futbolistes no arribaven al cent per cent: «Tenim jugadors que no han entrenat durant tota la setmana i han jugat 90 minuts».

Va elogiar als futbolistes. «Els jugadors han de tenir molt de cor i de voler-ho molt. Entrenen molt bé, treballen molt bé, estan fent les coses molt bé. Aquí hi ha qualitat», va apuntar, tot assegurant que «crec que farem una segona volta extraordinària».

Sobre el canvi de Pol Domingo, va dir que «estava cansat. És un jugador que és tot explosió i se li ha fet el partit una mica llarg. El cansament ens ha passat factura». Pel que fa a Thomas Amang, «l’he vist entrenar bé i amb ganes d’aportar coses i ajudar a l’equip. El que no ho faci, no vindrà ni convocat». Finalment, va opinar sobre Javi Márquez, «un d’aquests casos que tens un futbolista amb màxim talent, cor, il·lusió, lideratge i ganes. Per a nosaltres és fonamental».

tracking