Diari Més

Guanyar al Mestalla per a desenganxar-se de la part baixa

El Nàstic necessita els tres punts davant dels valencians per a acabar d'esvair les pors en forma de zona de descens; Fausto Tienza apunta a la titularitat en el duel que arrencarà a les 12 hores al Nou Estadi

El migcampista en el duel de diumenge contra el Lleida.

Fausto Tienza també entra a l'infermeria granaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona no té motius, ni plantilla ni pressupost per a esperar a últim moment a certificar la seva permanència a la Segona Divisió B. Amb l'objectiu de la promoció d'ascens ja impossible, tot i que les matemàtiques encara no opinen així, l'equip de Toni Seligrat ha de començar a encadenar victòries per a arribar als punts necessaris per a no preocupar-se de la part baixa i començar a mirar a la pròxima temporada.

Aquest diumenge, el Valencia Mestalla visita el Nou Estadi a les 12 hores. La importància que té guanyar aquest partit és molt elevada, ja que els valencians són, setzens, l'equip que ocupa la posició de promoció de descens. Són 25 punts els que tenen, pels 28 del Nàstic, amb què un triomf allunyaria els tarragonins d'una promoció de descens que, com a molt propera, podria quedar a cinc punts, ja que caldria veure què fa un Hércules actualment amb 23 punts i primer equip en zona de descens.

El rival que hi ha per sobre del Nàstic és un Llagostera que, amb 32 punts, és impossible d'atrapar actualment, però que, amb un bon resultat aquest diumenge, podria posar-se a tir.

Tornarà Tienza

La gran novetat a l'onze del Nàstic serà un Fausto Tienza que està recuperat de la seva lesió, però que potser no està per als 90 minuts. En la mateixa situació es troba un Javi Márquez que, poc a poc, va aconseguint el seu punt òptim de forma però que, depenent de com vagi el partit, potser tampoc el podrà acabar. Les baixes per lesió de David Goldar i de Javier Ribelles i de Miranda per sanció obliguen a utilitzar els dos únics efectius en el centre del camp. A la segona meitat, alguna cosa haurà d'inventar Seligrat, com reconvertir algun central o, fins i tot, a Javier Bonilla.

A la porteria hi continuarà sent Bernabé Barragán, amb una defensa de quatre homes formada per Albarrán a la dreta, Bonilla a l'esquerra i Juan Rodríguez i Rueda a l'eix. A les bandes hi actuarien Pol Ballesteros i Carbia, amb Jonathan Pereira i Gerard Oliva en punta d'atac.

Continuen a la infermeria Brugui i Pol Prats, mentre que Pedro Martín tornarà a la llista després de recuperar-se d'una lesió fibril·lar en el bessó de la cama dreta.

tracking