Diari Més

El Reus Genuine ho té tot a punt per competir en la segona fase de la lliga

Els roig-i-negres viatjaran aquesta tarda cap a Sevilla on disputaran els enfrontaments contra el Córdoba, l’Alavés i l’Sporting de Gijón

Els jugadors que formen part del Reus Genuine en un entrenament aquesta setmana.

El Reus Genuine ho té tot a punt per competir en la segona fase de la lligaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La millor lliga del món, LaLiga Genuine, tornarà a l’acció aquest cap de setmana i ho farà en la segona ronda de la segona fase de la competició que, enguany, ha arribat a la tercera edició. Si en la primera ronda d’aquesta fase hi va participar el Gimnàstic de Tarragona amb ple de victòries, ara serà el torn del Reus Genuine de la mà de la Fundació Futbol Base Reus.

L’expedició roig-i-negra marxarà de la capital del Baix Camp avui a les 15 h. direcció a Barcelona, on agafarà el vol per viatjar fins a Sevilla on tindrà lloc aquesta segona ronda de la segona fase de la competició. La primera va tenir lloc a la mateixa ciutat però l’amfitrió va ser el Sevilla mentre que en aquesta ho serà el Real Betis. «Els nois estan molt contents, molt il·lusionats per anar en aquesta segona fase», explica David Sangrà, coordinador del Genuine, qui afegeix que «la llàstima és que no els podem prendre a tots». I és que cada equip només pot portar a les diferents fases fins a 16 jugadors i, en el cas del club reusenc, nou integrants s’han hagut de quedar fora de la convocatòria.

«Realment fa molt de mal haver de deixar gent fora, es posen molt tristos, però també els hi diem que hi ha moltes trobades i sempre anem rotant els que es queden fora, com a mínim intentem que tothom vagi a una o dues fases», argumenta Sangrà. En total, LaLiga Genuine té fins a quatre fases que es divideixen en sis seus, ja que només en dues d’elles hi participen els 38 equips, la primera, que es va celebrar a Tarragona, i la darrera que tindrà lloc a Bilbao.

D’aquesta manera, la segona fase s’ha dividit en dues parts a Sevilla, la primera amb el Sevilla d’amfitrió i la segona acollida pel Betis. La tercera fase es disputarà a Las Palmas a finals de març i a Gijón a finals d’abril. Finalment, els 36 equips clouran la temporada a Bilbao a principis de juny. El fet que la lliga es disputi en quatre fases diferenciades és el que permet que cap integrant de les respectives plantilles es quedi sense disputar, almenys, una de les jornades.

«Passar-s’ho bé»

El coordinador del Reus Genuine té clar que l’objectiu d’aquestes trobades no està en els resultats sinó en «passar-s’ho molt bé i mantenir les amistats que tenen amb els jugadors d’altres equips de la competició». Tot i això, els jugadors del Reus Genuine han entrenat setmana rere setmana al màxim per arribar a la cita en la millor forma possible i lluir amb molt d’orgull els colors del Reus.

En la primera fase, celebrada a Tarragona, els reusencs van aconseguir una victòria contra l’Athletic Club i van perdre contra el Tenerife i l’Oviedo. En la fase que arrencarà demà al matí, els roig-i-negres jugaran contra el Córdoba, l’Alavés i l’Sporting de Gijón. A banda d’aquests quatre clubs, en aquesta fase també hi participarà el Betis, el Tenerife, el Málaga, l’Albacete, el Mallorca, l’Atlético de Madrid, l’Almería, el Tenerife, l’Eibar, l’Osasuna, Las Palmas, el Villarreal, el Deportivo i el Granada. En total 18 dels 36 equips que encara no havien disputat la segona fase.

Per la seva banda l’equip amfitrió, el Betis, ja ho té tot a punt per acollir aquests 18 equips a la Ciutat Esportiva Luis del Sol on es disputaran els enfrontaments des de dissabte al matí fins diumenge, també al matí, quan es donarà per tancada la segona fase de LaLiga Genuine, la millor lliga del món, en la seva tercera temporada.

tracking