Diari Més

El Nàstic rebrà aquest diumenge el Valencia Mestalla de Pol Valentín

Un triomf serviria per a allunyar els grana de la zona perillosa, ja que el rival de diumenge és el que marca la promoció de descens

L'exjugador del Nàstic Pol Valentín durant un partit disputat amb la samarreta del Valencia Mestalla.

El Nàstic rebrà aquest diumenge el Valencia Mestalla de Pol ValentínJorge Ramírez/Valencia CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic de Tarragona afrontarà aquest diumenge (dotze del migdia) un partit clau de cara a les seves intencions de mantenir-se a la Segona Divisió B. És així perquè el seu rival, el Valencia Mestalla, és el conjunt que ocupa la promoció de descens.

Un total de 25 punts suma el conjunt valencià, pels 28 dels de Toni Seligrat, que serien 31 en cas d’un triomf que donaria aire i ales a un Nàstic que, d’una vegada per totes, vol abandonar la zona baixa per, com a mínim, començar a respirar tranquil i no tenir tantes pors.

Un vell conegut de l’afició grana tornarà al Nou Estadi, tot i que ho farà vestint la samarreta de l’equip contrari. Es tracta d’un Pol Valentín que, per sorpresa, va abandonar el club a mitjan temporada per a signar pel l’entitat valencianista.

El lateral dret s’ha convertit en titular indiscutible des de la seva arribada a València i allí ha trobat el suport i els minuts de què no disposava a Tarragona, on Toni Seligrat no comptava amb ell com a lateral, on sempre ha preferit a Carlos Albarrán. Valentín serà un dels fixes del conjunt valencià, on també hi ha tres jugadors més amb un passat relacionat a Tarragona.

Es tracta de tres futbolistes que, en algun moment de la seva carrera, han format part de la disciplina del CF Reus Deportiu. Dos estan més recents a les retines dels aficionats reusencs, ja que van formar part de la plantilla del primer equip, ara desaparegut, durant la temporada passada. Són el lateral esquerre Adri Guerrero i l’extrem Alfred Planas. Xavi Bartolo, llavors entrenador de l’equip roig-i-negre, va haver d’utilitzar-los a ambdós perquè el problema econòmic del club l’havia portat a limitar les inscripcions i va haver de tirar dels joves, entre ells Guerrero i Planas, que estan tenint protagonisme a València.

Per últim, Guillem Molina també s’ha fet fort a la capital del Túria. El central vallenc que va passar per les categories inferiors del Reus viu un moment dolç a València, on ha aconseguit trobar el seu lloc.

tracking