Diari Més

El Nàstic valora canviar l'horari dels partits de casa a les cinc de la tarda

Estudien si fer-ho contra l’Olot o en el següent

Els jugadors del Nàstic i del Lleida saludant-se al final del partit.

El Nàstic valora canviar l'horari dels partits de casa a les cinc de la tardaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els partits del Nàstic a les 12 del migdia al Nou Estadi podrien estar arribant a la recta final. Amb l’arribada del bon temps el club està valorant posar l’horari de les cinc de la tarda per als partits que s’hagin de disputar a casa des d’ara fins a final de temporada.

De moment, el partit d’aquest diumenge es continuarà jugant a les 12 del migdia com és habitual però la directiva està valorant si passar ja a l’horari d’estiu que seria el de disputar els partits de casa a les 17 h. Aquest és un canvi que, des del Nàstic, ja es va avisar que es realitzaria quan arribés el bon temps i fes massa calor per disputar els partits a les 12 del migdia.

L’horari de les cinc de la tarda no és gaire habitual aquesta temporada, ja que a casa els tarragonins només han disputat un enfrontament aquesta hora, contra l’Hércules el passat 22 de desembre. Els primers partits de la lliga, contra l’Andorra i el Llagostera es van disputar a les 19 h. mentre que tota la resta d’enfrontaments s’han jugat a les 12 h. Des de la junta encara no tenen clar si el pròxim partit a casa, contra l’Olot, ja es jugarà a les 17 h. o si esperaran al següent contra el Badalona que es disputarà el 29 de març. Així doncs, els partits a les 12 h. al Nou Estadi s’acaben.

tracking