Diari Més

Natació

El CN Tàrraco celebra l''Intarraction' amb una trentena de participants

L’èxit de participació ha obligat, per segon any consecutiu, a desdoblar la jornada en dues

Els assistents van gaudir de la natació per relleus, d'un minipartit de waterpolo i també van iniciar-se a la natació sincronitzada.

El CN Tàrraco celebra l''Intarraction' amb una trentena de participantsGerard Mart

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CN Tàrraco va celebrar ahir al matí la cinquena edició de la Trobada Aquàtica Intarraction una iniciativa generada conjuntament pel club i pel Consell Esportiu del Tarragonès. En aquesta jornada van participar fins a 36 usuaris de l’Escola Estela i de l’Escola Solc en edat escolar i, com sempre, van gaudir realitzant diverses competicions relacionades amb la natació. Els participants van practicar la natació per relleus, van fer un minipartit de waterpolo i, fins i tot, es van iniciar amb algunes coreografies de natació artística. Aquestes jornades tenen l’objectiu de potenciar les capacitats físiques i cognitives de persones amb necessitats especials i ajudar a facilitar la seva integració a partir de la pràctica esportiva de diferents modalitats aquàtiques.

Aquesta és la segona trobada de la cinquena edició, després que a meitats de novembre de l’any passat, se celebrés la primera amb prop de 50 usuaris de tallers i centres ocupacionals adults. Aquesta alta participació va obligar a l’entitat a desdoblar la jornada en dues per segon any consecutiu i és un fet que anima al club a continuar amb aquestes activitats integradores.

Per al Club Natació Tàrraco és important habituar a la pràctica de la natació i activitats aquàtiques per a les persones amb necessitats especials i per això es pretén incidir en l’ampliació de l’oferta d’esdeveniments esportius per aquest col·lectiu. És per aquest motiu que van iniciar aquesta trobada ara fa cinc anys i que pretenen seguir fomentant.

tracking