Diari Més

Continuen els problemes a la medul·lar

El Nàstic afronta el transcendental partit contra el Valencia Mestalla amb Márquez, recent recuperat, i Tienza, amb molèsties

Fausto Tienza podria tornar a l'equip en el partit d'aquest cap de setmana contra el filial valencianista al Nou Estadi.

Continuen els problemes a la medul·larGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els problemes del Gimnàstic de Tarragona amb el mig del camp són la història que mai acaba aquesta temporada. Des que va arrencar la campanya 2019-20 el conjunt tarragoní no ha aconseguit gaudir de tranquil·litat en aquesta zona en tot aquest temps. Ni Bartolo ni Seligrat han tingut un gran nombre de jugadors que poden ocupar aquesta demarcació i, per a més inri, en cap moment han estat tots disponibles. Ara mateix, només hi ha dos migcampistes disponibles, Javi Márquez, que encara no està per aguantar els 90 minuts, i Fausto Tienza, encara que la seva participació en el duel no està assegurada perquè continua amb molèsties al soli.

A la lesió de David Goldar se li ha de sumar la baixa per sanció de Fran Miranda, que va rebre la cinquena targeta groga en l’anterior partit contra el Castellón i, per tant, tampoc estarà disponible per al partit d’aquest diumenge. Els problemes en aquesta zona del camp van començar amb la lesió de Javi Márquez que va estar tres mesos de baixa i només hi havia disponibles Petcoff i Viti, tot i que aquest darrer mai va arribar a estar al 100% amb l’equip. Els problemes amb el de Mataró van fer que Petcoff fos indiscutible per necessitat al centre del camp i el seu acompanyant anés variant fins que es va assentar Goldar en aquesta zona.

A partir d’aquí, l’únic fix en aquesta posició va ser el gallec que en poques jornades ha pogut coincidir amb Javi Márquez. L’arribada de Fran Miranda, de Javier Ribelles i de Fausto Tienza en aquest mercat d’hivern havien de posar fi a aquesta problemàtica però el segon va trencar-se un dit del peu i s’ha quedat sense fitxa. Miranda ha estat un fix des que ha arribat i ha hagut de canviar de companys repetidament. Primer va jugar al costat de Goldar, però quan aquest va veure la cinquena targeta groga va arribar el moment de Tienza. L’extremeny va suplir bé la baixa de Goldar en el primer partit i, en el segon, va deixar al gallec a la banqueta i va seguir de titular a la sala de màquines amb Miranda. En aquest partit, el de Lleida, Fausto va ser substituït per Goldar, que va patir un esquinç de turmell i va entrar a la infermeria. Dies més tard, Tienza també va entrar-hi i van deixar el mig del camp per a Márquez i Miranda, un recent recuperat de la lesió i l’altre amb quatre targetes grogues.

Per primera vegada, Márquez i Miranda van compartir la sala de màquines en el duel contra el Castellón i van complementar-se molt bé. Però en aquest partit Miranda va rebre la cinquena targeta groga i va deixar com a únic disponible a Javi Márquez. Durant aquesta setmana, el club esperarà fins a últim moment a Fausto Tienza que podria arribar a temps pel partit tot i que no al 100%. En aquests dos últims enfrontaments, Seligrat va haver de recórrer a futbolistes poc habituals en aquesta demarcació.

Bonilla i Rueda

Bonilla i Rueda són els dos darrers futbolistes que van jugar al mig del camp en estones al final del partit. El lateral ho va fer en el matx contra el Lleida, mentre que el central va actuar al centre del camp aquest cap de setmana passat contra el Castellón. Com que ni Márquez ni Tienza estan per disputar el partit complet, no seria d’estranyar tornar a veure un d’aquests futbolistes al mig en el tram final de l’enfrontament contra el Valencia Mestalla. A més, podria veure’s un centre del camp totalment inèdit amb Bonilla o Rueda acompanyats per un futbolista del filial com podria ser Oscar Sanz, que està entrant en les darreres convocatòries amb Toni Seligrat, sense jugar, i que ja va debutar amb el primer equip en el partit contra el Lleida de la primera volta.

tracking